Huis > fabrikanten > ADI (Analog Devices, Inc.)
ADI (Analog Devices, Inc.)

ADI (Analog Devices, Inc.)

Request quote from

Merkintroductie

- Analog Devices, Inc. (NASDAQ: ADI) definieert innovatie en uitmuntendheid in signaalverwerking. ADI's analoge, mixed-signal en digitale signaalverwerking (DSP) geïntegreerde schakelingen (IC) spelen een fundamentele rol bij het converteren, conditioneren en verwerken van fenomenen uit de echte wereld zoals licht, geluid, temperatuur, beweging en druk in elektrische signalen naar worden gebruikt in een breed scala van elektronische apparatuur. ADI is synoniem voor hoge prestaties van elektronicafabrikanten en we werken samen met onze klanten om het allerbeste in de kwaliteit van de gebruikerservaring te definiëren. Dat betekent het helderste beeld, het helderste geluid en de optimale interface, grootte en prestaties in duizenden entertainment-, medische, communicatie-, industriële en andere toepassingen.
Analog Devices, Inc. heeft de overname van Hittite Microwave Corporation afgerond. Hittite zal deel uitmaken van ADI's RF en Microwave Group (RFMG).
Analog Devices, Inc. verwerft Linear Technology: met de combinatie van 80 jaar technologische uitmuntendheid, wordt ADI "The Premier Global Analog Technology Company". Deze nieuwe uitgebreide portfolio biedt klanten een voorsprong op marktleidende positie, innovatie en toewijding. Meer informatie

Product -categorie

Circuit Protection(278 products)

Discrete Semiconductor Products(21 products)

RF / IF en RFID(4,610 products)

Optoelectronics(1 products)

weerstanden(88 products)

isolatoren(1,590 products)

Kristallen, Oscillatoren, Resonatoren(41 products)

Test en meting(7 products)

Power Supplies - Extern / Intern (Off-Board)(2 products)

Power Supplies - Board Mount(479 products)

Netwerkoplossingen(1 products)

Maker / DIY, Educatief(4 products)

kits(11 products)

Geïntegreerde schakelingen (IC's)(46,047 products)

filters(3 products)

Audio producten(2 products)

gerelateerde -producten