Huis > fabrikanten > Aerospace Defense and Marine / TE Connectivity
Aerospace Defense and Marine / TE Connectivity

Aerospace Defense and Marine / TE Connectivity

Request quote from

Merkintroductie

- Of u nu soldaten uitrust voor het netwerkgerichte slagveld van de volgende generatie, het gewicht vermindert en de capaciteiten in vliegtuigen en schepen vergroot, of geavanceerde netwerken brengt voor commerciële vliegtuigen, TE Connectivity, voorheen Tyco Electronics, heeft een verbintenis tot geavanceerde engineering en wereld- klasseproductie die innovatie levert en helpt zelfs het meest geavanceerde project op weg te gaan.
Sinds 1941 zetten we een premie in op innovatie bij het oplossen van lastige ontwerpproblemen in de lucht- en ruimtevaart, defensie en scheepvaart. Als u al vroeg in uw ontwerpcyclus met ons praat, profiteert u optimaal van onze expertise. We kunnen u helpen de ontwerpcyclus te verkorten, kosten te verlagen, de betrouwbaarheid te verhogen, ontwerpen voor produceerbaarheid en te voldoen aan de veeleisende vereisten van land, zee en lucht.
Kortom, we helpen u een duurzaam concurrentievoordeel te behalen in enkele van de moeilijkste en meest ernstige toepassingsomgevingen. Meer dan 8000 ingenieurs, 17 Design Centres en productie in 25 landen wereldwijd zorgen ervoor dat innovatie en toewijding in uw voordeel werken.

Product -categorie

RF / IF en RFID(3 products)

Connectors, Interconnects(8,322 products)

schakelaars(1 products)

relays(529 products)

gerelateerde -producten