Huis > fabrikanten > FTDI (Future Technology Devices International, Ltd.)
FTDI (Future Technology Devices International, Ltd.)

FTDI (Future Technology Devices International, Ltd.)

Request quote from

Merkintroductie

- FTDI Chip ontwikkelt innovatieve siliciumoplossingen die de interactie met de technologie van vandaag verbeteren. Door toepassing van zijn "Design Made Easy" -ethos, kan het bedrijf ingenieurs ondersteunen met zeer geavanceerde, feature-rijke, robuuste en eenvoudig te gebruiken productplatformen.
FTDI Chip's lang gevestigde, zich voortdurend uitbreidende Universal Serial Bus (USB) productlijn biedt universeel erkende producten. De Embedded Video Engine (EVE) grafische controllers van het bedrijf geven elk weergave-, audio- en aanraakfunctionaliteit weer op een enkele chip waardoor de ontwikkelingstijd en materiaallijsten aanzienlijk worden verminderd bij de implementatie van Human Machine Interfaces (HMI's). FTDI Chip biedt ook families van sterk gedifferentieerde, voor snelheid geoptimaliseerde microcontrollers met verbeterde connectiviteit.
FTDI Chip is een fab-less halfgeleideronderneming met hoofdkantoor in Glasgow, Verenigd Koninkrijk, met onderzoeks- en ontwikkelingsfaciliteiten in Glasgow, Singapore en Taipei (Taiwan), plus regionale verkoop- en technische ondersteuningssites in Glasgow, Taipei, Portland (Oregon, VS) en Shanghai, China). Ga voor meer informatie naar www.ftdichip.com.

Product -categorie

RF / IF en RFID(1 products)

Optoelectronics(29 products)

Connectors, Interconnects(6 products)

Computers, Office - Componenten, Accessoires(15 products)

Kabelmontages(54 products)

Geïntegreerde schakelingen (IC's)(171 products)

Audio producten(5 products)

gerelateerde -producten