Huis > fabrikanten > Knowles / Syfer
Knowles / Syfer

Knowles / Syfer

Request quote from

Merkintroductie

- Knowles Syfer (voorheen Syfer Technology Limited) is een vooraanstaande wereldwijde fabrikant die bekend staat om innovatieve toepassingsspecifieke hoogspannings Hi-Q RF MLCC's en thru-hole / SMT EMI-onderdrukkers. Ons uitgebreide assortiment omvat; MLCC's omvatten RF / Microwave / ultra-low ESR, hoge spanning tot 12 k VDC, 250 VAC ratings, veiligheidsgecertificeerde SMD's en onderdelen van de ruimtevaart. Onze gepatenteerde StackiCap ™ is een unieke condensatorsamenstelling die ontworpen is om een ​​hoge capaciteit en hoge spanning te bereiken.
De EMI-filteropstelling van Syfer heeft SMD-voeding via condensatoren met een classificatie tot 3 A, SMD C en Pi-filters met een classificatie tot 20 A en X2Y®-technologie.
De brede Syfer AEC Q200-gekwalificeerde familie bevat zowel op het oppervlak gemonteerde EMI-filters als hoogspannings-MLCC's gericht op de HEV- en EV-automotivemarkt.
Wereldwijde productieactiviteiten omvatten een gloednieuwe faciliteit in Suzhou, China, uitgerust met moderne apparatuur om consistente producten van hoge kwaliteit te verzekeren om aan de groeiende behoeften van onze wereldwijde markten te voldoen.

Product -categorie

Optoelectronics(2 products)

condensatoren(264,604 products)

kits(4 products)

Ontwikkelingsborden, Kits, Programmeurs(1 products)

filters(2,090 products)

gerelateerde -producten