Huis > fabrikanten > NDK
NDK

Merkintroductie

- Sinds onze oprichting in 1948 hebben wij bij Nihon Dempa Kogyo Co., Ltd. (NDK) gewerkt volgens de filosofie van "bijdragen aan sociale welvaart en wereldvrede door onze service aan klanten."
De kwartskristal-apparaten van NDK bieden een nauwkeurige en superieure oscillatiebron die absoluut essentieel is voor kristalcomponenten. Naarmate het tijdperk van de alomtegenwoordige genetwerkte maatschappij zich ontvouwt, worden de kristallen apparaten van het bedrijf gebruikt in uiteenlopende toepassingen, gaande van mobiele communicatie en vaste radiocommunicatie tot kantoorautomatisering, audiovisuele apparatuur en apparatuur voor auto-elektronica.
Met zijn reeks uiterst nauwkeurige, uiterst betrouwbare, compacte kristallen apparaten die op de behoeften van de volgende generatie van de klant van nu anticiperen, is NDK uitgegroeid tot het toonaangevende bedrijf van producenten van kwartsglasapparaten ter wereld. Onder de vlag van "kwaliteit, kosten en snelheid" wil NDK zich vestigen als de technologieleider van de industrie en het meest vertrouwde merk van de klant.
NDK zal producten met een hoge toegevoegde waarde en een hoogwaardige service aan haar klanten over de hele wereld blijven leveren, haar bedrijfswaarde verhogen en de verwachtingen van haar stakeholders, inclusief aandeelhouders, klanten en lokale gemeenschappen, waarmaken.

Product -categorie

RF / IF en RFID(6 products)

Sensoren, Transducers(4 products)

Kristallen, Oscillatoren, Resonatoren(404 products)

Test en meting(1 products)

Geïntegreerde schakelingen (IC's)(21 products)

gerelateerde -producten