Huis > fabrikanten > NMB Technologies Corp.
NMB Technologies Corp.

NMB Technologies Corp.

Request quote from

Merkintroductie

- NMB Technologies Corp., gevestigd in Novi, Michigan, NMB Technologies Corporation werd in september 1968 opgericht als de verkoop- en marketingafdeling voor haar moederbedrijf, Minebea Co., Ltd.
Vanaf het begin heeft de NMB geloofd in het creëren van sterke partnerschappen met onze klanten. Deze toewijding aan onze klanten wordt gedemonstreerd door lokale applicatie-engineers, goed geïnformeerde directe verkoop en samenwerking met distributeurs en lokale vertegenwoordigers van wereldklasse die onze producten en de kwaliteit ervan van binnen en van buiten kennen, ter beschikking te stellen.
Als onderdeel van de Minebea Group of Companies, plaatst NMB Technologies Corporation een wereldwijd productiecentrum in handen van onze klanten. Met R & D en productiefaciliteiten in Thailand, Cambodja, China, Singapore, Japan, Europa en Noord-Amerika en meer dan 60.000 mensen wereldwijd, blijft de NMB / Minebea Group of Companies een wereldleider in het ontwerp en de productie van electro -mechanische componenten.
Bij NMB dwingt ons commitment aan onze klanten ons om de supply chain te beschermen, de kostenefficiëntie te verhogen en de kwaliteit op de hoogste standaard te houden. Kwaliteit in onze mensen, kwaliteit van onze diensten en kwaliteit van onze producten blijft onze belangrijkste component.

Product -categorie

Optoelectronics(6 products)

schakelaars(10 products)

Power Supplies - Extern / Intern (Off-Board)(8 products)

Motoren, Solenoids, Bestuurdersborden / Modules(267 products)

Fans, Thermal Management(2,412 products)

Geïntegreerde schakelingen (IC's)(2 products)

gerelateerde -producten