Huis > fabrikanten > NVE Corporation
NVE Corporation

NVE Corporation

Request quote from

Merkintroductie

- NVE is een fabrikant van elektronische componenten die gespecialiseerd is in de combinatie van magnetisch gevoelige materialen met geïntegreerde schakelingen. Deze nieuwe solid-state magnetische technologie wordt gekenmerkt door een hoge gevoeligheid voor magnetische velden gekoppeld aan een kleine omvang en een laag vermogen. NVE heeft deze technologieën toegepast op magnetische sensoren, isolatoren en Magnetoresistive Random Access Memory (MRAM). Deze componenten presteren vaak beter dan bestaande apparaten en bieden zowel kosteneffectieve als met prestaties verbeterde oplossingen voor toepassingen voor waarneming en gegevensoverdracht. NVE is ISO 9001-gecertificeerd.
Sinds de oprichting in 1989 met technologie van Honeywell International is NVE uitgegroeid tot een erkende wereldleider in magnetisch gevoelig materiaalonderzoek. In 1994 introduceerde NVE 's werelds eerste producten met behulp van Giant Magnetoresistive (GMR) -materiaal. Deze productlijn, magnetische veldsensoren, wordt gebruikt voor positie-, magnetische media-, wielsnelheid- en stroomdetectietoepassingen.

Op dezelfde manier introduceerde NVE in 1999 zijn IsoLoop®-productlijn van snelle digitale isolatoren voor communicatie, industriële besturingen en computertoepassingen. Deze 100 megabaud opto-vervanging isolatoren zijn de snelste ter wereld.

Product -categorie

isolatoren(214 products)

Ontwikkelingsborden, Kits, Programmeurs(31 products)

Geïntegreerde schakelingen (IC's)(6 products)

gerelateerde -producten