Huis > fabrikanten > NXP Semiconductors / Freescale
NXP Semiconductors / Freescale

NXP Semiconductors / Freescale

Request quote from

Merkintroductie

- NXP Semiconductors maakt veilige verbindingen en infrastructuur mogelijk voor een slimmere wereld, en bevordert oplossingen die het leven eenvoudiger, beter en veiliger maken. Als wereldleider in veilige connectiviteitsoplossingen voor embedded applicaties, stimuleert NXP innovatie op het gebied van beveiligde voertuigen, end-to-end security & privacy en smart connected solutions. Gebouwd op meer dan 60 jaar gecombineerde ervaring en expertise, heeft het bedrijf 45.000 werknemers in meer dan 35 landen.
Freescale Semiconductor is overgenomen door NXP Semiconductor. Freescale Semiconductor-onderdelen maken nu deel uit van de NXP-familie (december 2015).

De portfolio van de NXP Standard Products Division (Discretes, Logic & MOSFETs) is overgedragen aan Nexperia (7 februari 2017).
Het productportfolio van de NXP Bi-Polar Division (Diodes, Thyristors & Transistors) is overgedragen aan WeEn Semiconductors (19 januari 2017).
De productportfolio van de NXP RF Power Division (RF-versterkers, RF MOSFET's) is overgedragen aan Ampleon (5 oktober 2105).

Product -categorie

Circuit Protection(109 products)

RF / IF en RFID(1,954 products)

Optoelectronics(1 products)

isolatoren(7 products)

Kristallen, Oscillatoren, Resonatoren(4 products)

Netwerkoplossingen(2 products)

Maker / DIY, Educatief(3 products)

Geïntegreerde schakelingen (IC's)(23,424 products)

filters(301 products)

gerelateerde -producten