Huis > fabrikanten > Peregrine Semiconductor
Peregrine Semiconductor

Peregrine Semiconductor

Request quote from

Merkintroductie

- Peregrine Semiconductor, een Murata-bedrijf, is een toonaangevende fabless-leverancier van hoogwaardige, radiofrequentie-geïntegreerde schakelingen of RFIC's. De oplossingen van het bedrijf maken gebruik van UltraCMOS & reg; technologie, een gepatenteerde, geavanceerde vorm van silicium op isolator (SOI) die het ontwerp, de fabricage en integratie van meerdere RF-, analoge en digitale functies op een enkele chip mogelijk maakt. Door de prestaties van RF SOI sinds 1988 te verbeteren, levert Peregrine de monolithische integratie en superieure prestaties die nodig zijn om de RF-markt op te lossen & rsquo; s grootste uitdagingen. Peregrine heeft meer dan 240 ingediende en in behandeling zijnde patenten en heeft meer dan 3,5 miljard UltraCMOS-eenheden verzonden.
UltraCMOS-technologie combineert het vermogen om de hoge prestatieniveaus van traditionele speciale processen te bereiken met de fundamentele voordelen van standaard CMOS, de meest gebruikte halfgeleiderprocestechnologie. Met behulp van UltraCMOS 10-technologie leverde Peregrine de eerste vermogensversterker (PA) om te voldoen aan de prestaties van galliumarsenide (GaAs) als onderdeel van hun Global 1 volledig geïntegreerde en opnieuw configureerbare RF-front-end voor de markt van mobiele apparaten. Recente productintroducties omvatten geavanceerde ontwikkelingen op het gebied van vermogensbegrenzers, een echte DC-schakelaar die prestaties levert tot 0 Hz en een hoge lineariteitsschakelaar die een dubbele stroomopwaartse en stroomafwaartse bandarchitectuur mogelijk maakt in apparatuur voor kabelinrichtingen (CPE) & mdash waardoor CPE's kunnen voldoen aan de strenge nieuwe vereisten van de DOCSIS 3.1-kabelindustrie-standaard.
Peregrine's superieure lineariteit, vermogenverwerking en harmonische prestaties leveren producten die voldoen aan de veeleisende eisen in een breed scala van toepassingen in lucht- en ruimtevaart, defensie, breedband, industrieel, mobiel draadloos apparaat, test- en meetapparatuur (T & M), en markten voor draadloze infrastructuur. Peregrine-producten worden wereldwijd verkocht via technici voor directe verkoop en buitentoepassingen en een netwerk van onafhankelijke verkoopvertegenwoordigers en distributiepartners.

Product -categorie

RF / IF en RFID(297 products)

Ontwikkelingsborden, Kits, Programmeurs(3 products)

Geïntegreerde schakelingen (IC's)(17 products)

gerelateerde -producten