Huis > fabrikanten > Phyton, Inc.
Phyton, Inc.

Phyton, Inc.

Request quote from

Merkintroductie

- Phyton, Inc. Microsystems and Development Tools is de toonaangevende leverancier van apparaatprogrammeurs en ontwikkeltools voor ingebedde microcontrollers. Het hoofdkantoor van Phyton is gevestigd in Brooklyn, New York, VS.
De Phyton ChipProg ™ familie van apparaatprogrammeurs ondersteunt flash-geheugenapparaten, microcontrollers en programmeerbare logische apparaten geproduceerd door toonaangevende siliciumfabrikanten vertegenwoordigd door Digi-Key. Deze omvatten, maar zijn niet beperkt tot Altera, Atmel, Cypress, Freescale, Infineon, Luminary, Microchip, Micron, Numonyx, Nuvoton, NXP, Renesas, STMicroelectronics, Texas Instruments, Toshiba, Xilinx, Zilog.
De ChipProg ™ -familie omvat enkel- en meervoudig programmeermachines voor engineering, fabricage en velddiensten, en biedt snelle apparaatprogrammering in socketadapters en op kaarten (in-system programming of ISP). Honderden programmeeradapters en ISP-kabels zijn beschikbaar. Phyton's programmeringssoftware heeft een gebruikersvriendelijke interface; het bevat een scripttaal en een DLL-bestand dat externe besturing van programmeerbewerkingen mogelijk maakt. De ChipProg-software is gratis verkrijgbaar bij Phyton.com voor de levensduur van de bijbehorende programmeur.

Product -categorie

Circuit Protection(20 products)

Discrete Semiconductor Products(1 products)

Sensoren, Transducers(1 products)

relays(2 products)

Power Supplies - Extern / Intern (Off-Board)(3 products)

Hardware, Bevestigingen, Accessoires(1 products)

Ontwikkelingsborden, Kits, Programmeurs(400 products)

Kabels, draden(4 products)

Kabelmontages(22 products)

gerelateerde -producten