Huis > fabrikanten > Riedon
Riedon

Merkintroductie

- Riedon Riedon is al 45 jaar een verticaal geïntegreerde, wereldwijde leider in het ontwerp en de productie van precisie- en vermogensweerstanden. Gebruikmakend van de nieuwste technologieën op het gebied van draadgewonden, dunne en dikke film en folie, biedt Riedon een van de breedste productreeksen in de weerstandindustrie.
Het technische ondersteuningsteam, het klantenservicecentrum en de productieactiviteiten van Riedon hebben hun hoofdkantoor in Los Angeles, VS, met extra productie in Tecate, Mexico. Daarnaast wordt onze Aziatische markt ondersteund door ons ondersteuningscentrum in Shanghai. Riedon is duidelijk gepositioneerd om de wereldwijde klant van dienst te zijn.
Riedon heeft een productportfolio van meer dan 70 unieke resistorreeksen en de mogelijkheid om op maat gemaakte producten aan te bieden met de beste doorlooptijden in de branche. Onze producten zijn te vinden in toepassingen zoals witgoed, automotive, voedingen, telecom, industrieel, medisch, ruimtevaart en militair.
Riedon is een klantgerichte organisatie, vastbesloten om uw partner te worden voor uw vereisten voor de vermogensweerstand. We doen wat we zeggen!

Product -categorie

Circuit Protection(16 products)

weerstanden(2,649 products)

kits(1 products)

gerelateerde -producten