Huis > fabrikanten > SCS
SCS

Merkintroductie

Op 2 januari 2015 kocht Desco Industries, Inc. uit Chino, Californië de activa van de 3M Static Control-activiteiten, waarmee de grootste producent van Static Control-producten in Noord-Amerika werd gecreëerd. Deze aankoop leidde tot de oprichting van het nieuwste merk van Desco Industries, SCS.
SCS is een verticaal geïntegreerde fabrikant die zich uitstrekt van grondstoffen tot afgewerkte producten en die unieke controle biedt over de toeleveringsketen, productontwikkeling, productie en kwaliteitsbeheer. We hebben nu het breedste assortiment statische afscherming en barrièrezakken die worden gefabriceerd in onze Sanford, NC-faciliteit. En met onze productiemogelijkheden kunnen we speciale films on-site maken en maken.
SCS-producten helpen elektronische fabrikanten hun ESD-programma te beheren. Sommige van de apparatuur kan worden gebruikt om een ​​uitgebreid SCS Static Management-programma te maken met behulp van een systeem van testapparatuur en software om de naleving van de ESD-controle in realtime te controleren. Het Static Management Program (SMP) is ontworpen om de productkwaliteit, productieopbrengst en betrouwbaarheid van de klant te verbeteren.

Product -categorie

Circuit Protection(12 products)

Optoelectronics(1 products)

schakelaars(14 products)

Gereedschap(49 products)

Test en meting(9 products)

Tapes, kleefstoffen, materialen(11 products)

Static Control, ESD, Clean Room Products(1,595 products)

Solderen, Desoldering, Rework Products(1 products)

Maker / DIY, Educatief(1 products)

kits(21 products)

Hardware, Bevestigingen, Accessoires(18 products)

filters(2 products)

gerelateerde -producten