Huis > fabrikanten > Sagrad
Sagrad

Merkintroductie

- Sagrad ontwerpt en produceert verschillende draadloze producten, waaronder technologieën zoals 802.11 WiFi-modules, phased arrays, frequentieomvormers, UMTS RF-systemen, GSM, FM-audioproducten en eindversterkers. Sagrad biedt zowel standaardproducten als technische diensten om klanten te helpen bij het snel ontwikkelen van producten. Bovendien kan het Aziatische bedrijf van Sagrad een grootschalige productie en wereldwijd concurrerende prijzen verzekeren.
Sagrad streeft naar de levering van producten van wereldklasse die gemakkelijk kunnen worden geïmplementeerd in een breed scala van producten. Sagrad blijft geavanceerde producten ontwikkelen die de kosten van Wi-Fi-integratie verlagen. Onze medewerkers hebben meer dan 10 jaar ervaring in 802.11 en hebben bijgedragen aan de standaardontwikkeling.
Digi-Key is een trotse distributeur van Sagrad-producten. DigiKey.com bevat prestatie-evaluatiekits zoals de SG923-0002 tot 802.11 WiFi-modules van deze leverancier. In voorraadmodules zijn de Kraken, (evaluatiekit beschikbaar), Copperhead (evaluatiekit klaar), Diamond Back LGA-module (lage kosten) en de Coral Small Connector (eenvoudig te vervangen module).
Sagrad is een wereldwijde leverancier van draadloze producten. Onze middelen omvatten een Amerikaans ontwerpteam; In de VS gevestigde productie en een Aziatisch kantoor voor goedkope inkoop. Ons hoofdkantoor bevindt zich in Melbourne, Florida. We zijn actief sinds augustus 2004.

Product -categorie

RF / IF en RFID(28 products)

Connectors, Interconnects(4 products)

Tapes, kleefstoffen, materialen(7 products)

Kabels, draden - Management(21 products)

Kabels, draden(395 products)

gerelateerde -producten