Huis > fabrikanten > Samsung Electro-Mechanics America, Inc.
Samsung Electro-Mechanics America, Inc.

Samsung Electro-Mechanics America, Inc.

Request quote from

Merkintroductie

- Samsung Electro Mechanics (SEMCO) werd in 1973 opgericht als een dochteronderneming van Samsung Corporation. SEMCO is een wereldleider die voorziet in passieve componenten in meerdere industriesectoren. SEMCO bestaat uit vier divisies: optisch & mechatronica, circuitaandrijving, geavanceerde circuitverbinding en LCR. SEMCO is aanwezig in vijf landen en heeft directe verkoop in meer dan vijftien landen.
De productlijn van de LCR-divisie omvat meerlagige keramische condensatoren, tantaal, polymeertantaal, inductors, kralen, filters, weerstanden, kristallen en kristaloscillatoren. Binnen elk van deze productfamilies biedt SEMCO geavanceerde producten voor een verscheidenheid aan applicatiespecifieke oplossingen. SEMCO is marktleider op het gebied van materiaal- en nieuwe technologieontwikkeling en wordt geïllustreerd in de innovatieve MLCC-productlijn. SEMCO biedt 's werelds hoogste capaciteitswaarden in de kleinste maat. SEMCO LCR divisie heeft nummer één marktaandeel in consumentenelektronica.
Dit betekent dat bijna elke persoon in de wereld in een bepaald aspect van zijn leven een SEMCO-passiefcomponent gebruikt. Dit omvat mobiele telefoons, televisies, GPS, notebookcomputers, medische bewakingsapparatuur, witgoed, verlichting en nog veel meer! De snelle groei van SEMCO wordt toegeschreven aan marktleidende technologie, sterke kostenconcurrentievermogen en snelle en nauwkeurige bepaling.

Product -categorie

weerstanden(14,624 products)

condensatoren(3,577 products)

kits(20 products)

Inductors, Coils, Chokes(680 products)

filters(191 products)

gerelateerde -producten