Huis > fabrikanten > Sensitron Semiconductor / SMC Diode Solutions
Sensitron Semiconductor / SMC Diode Solutions

Sensitron Semiconductor / SMC Diode Solutions

Request quote from

Merkintroductie

- Sangdest Microelectronic (Nanjing) Co., Ltd (SMC) werd opgericht in 1997. De producten van SMC (voorheen verkocht onder de merknaam Sensitron Semiconductor) worden verkocht voor een verscheidenheid aan toepassingen in de commerciële markt, waaronder LCD-schermen, telecomapparatuur, voedingen , industriële en vliegtuigindustrieën die veeleisende betrouwbaarheid en kwaliteitseisen stellen.
SMC produceert en ontwerpt eigen producten die algemeen worden geaccepteerd, zowel op binnenlandse als internationale markten. SMC volgt strenge kwalificatienormen van grote leveranciers van aerospace-, communicatie- en consumentenelektronica die wereldwijd bekend zijn voor zowel hun superieure producten als binnen de industrie vanwege hun uitzonderlijk veeleisende kwalificatieteams voor leveranciers. SMC is ISO9001, ISO14001 en TS16949 gekwalificeerd.
Het personeel van SMC streeft ernaar om consequent te voldoen aan de hoge verwachtingen van onze klanten door het leveren van kwaliteitsproducten met een tijdige levering. Daag ons team uit om aan uw unieke vereisten te voldoen.

Product -categorie

Circuit Protection(932 products)

Discrete Semiconductor Products(1,885 products)

RF / IF en RFID(16 products)

gerelateerde -producten