Huis > fabrikanten > Socle Technology Corporation
Socle Technology Corporation

Socle Technology Corporation

Request quote from

Merkintroductie

- Socle Technology Corporation werd opgericht in 2001 en is een van 's werelds toonaangevende leveranciers van ontwerp- en implementatiediensten voor SoC (System on Chip). Vanuit het hoofdkantoor in Hsin-Chu City (Taiwan) bedient Socle een breed scala van markten, van computer- en consumentenelektronica tot communicatieproducten met klanten in Europa, de Pacifische regio Azië en Noord-Amerika. Socle heeft filialen in Taipei, Shanghai en Shenzhen (China).
Sinds 2004 is Socle een ARM11MP, ARM1176, ARM926EJ en ARM7EJ IP-bronlicentienemer van ARM Limited en biedt ARM SoC totaaloplossingen om te voldoen aan de behoeften van klanten in MID, multimedia handheld communicatie, geïntegreerde verbinding, consumentenelektronica en opslagaangelegenheden.
In 2014 werd Socle overgenomen door Foxconn Technology Group (Hon Hai Precision Industry Co. Ltd). Als een volledige dochteronderneming van Foxconn, gebruikt Socle zijn expertise in halfgeleidertechnologie voor het beheren van halfgeleideroplossingen binnen Foxconn. Dit omvat de oprichting van een wereldwijd IC-kanaal voor de verkoop van elektronische apparaten van Tier 1-halfgeleiders zoals SHARP en andere producten van de partners van Socle.

gerelateerde -producten