Huis > fabrikanten > Sprague Goodman
Sprague Goodman

Sprague Goodman

Request quote from

Merkintroductie

- Sprague Goodman Electronics, Inc. werd opgericht in 1972 en staat sinds de oprichting onder hetzelfde management. Het bedrijf heeft door de jaren heen een gestage groei doorgemaakt en biedt nu 's werelds breedste assortiment trimmer-condensatoren.
Sprague-Goodman is een privé-bezit en publiceert geen financiële rapporten. Als financiële informatie gewenst is, raadpleeg dan Dun & Bradstreet; het bedrijf heeft een 3A1-rating, DUNS nr. 06-472-0121.
Sprague-Goodman heeft 46 werknemers en kwalificeert zich als een klein bedrijf. Het bedrijf is gevestigd in Westbury, New York, VS, in een faciliteit van 15.000 vierkante voet. Westbury ligt in het centrum van Nassau County, Long Island, handig om alle transportfaciliteiten - lucht, spoor en vrachtwagen.
Sprague-Goodman heeft een zeer bekwame kwaliteitsafdeling met goed personeel en voldoet aan de inspectie-eisen van MIL-I-45208. Veel modellen zijn goedgekeurd volgens de Amerikaanse militaire specificaties MIL-C-14409D en staan ​​vermeld op de lijst met gekwalificeerde producten (QPL). De productiefaciliteit is onderzocht en goedgekeurd door het ministerie van Defensie en talrijke klanten. Sprague-Goodman heeft de status van 'preferred vendor' gekregen van vele grote elektronische fabrikanten.
Een netwerk van vertegenwoordigers van fabrikanten en distributeurs van voorraad brengen Sprague-Goodman-producten over de hele wereld op de markt.

Product -categorie

Discrete Semiconductor Products(11 products)

RF / IF en RFID(21 products)

condensatoren(1,209 products)

Gereedschap(23 products)

kits(5 products)

Inductors, Coils, Chokes(48 products)

gerelateerde -producten