Huis > fabrikanten > Stanley Electric
Stanley Electric

Stanley Electric

Request quote from

Merkintroductie

- Stanley Electric is de wereldleider in het ontwerpen en produceren van LED's met een breed scala aan LED's die als de helderste ter wereld worden beschouwd met een opmerkelijke variëteit in ruimtelijke distributie, pakketstijlen en kleurvariaties.
Daarnaast biedt Stanley een verscheidenheid aan andere opto-elektronische producten, waaronder LCD's en CFL's om de meest veeleisende behoeften aan verlichting van het instrumentenpaneel te ondersteunen. Of u nu LED's, LCD's of CFL's nodig hebt, Stanley Electric is een alles-in-één hulpmiddel voor uw vraag naar opto-elektronische componenten.
Na zijn functie als verkoopkantoor van II Stanley in Michigan, kreeg Stanley Electric in 1998 een uitgebreide rol als een gespecialiseerde dochteronderneming van opto-elektronische componenten voor Stanley Electric uit Japan. De noodzaak om een ​​groeiende markt in Noord- en Zuid-Amerika te ontmoeten, maakte de weg vrij voor Stanley Electric om volledig uitgebreide engineeringmogelijkheden te ontwikkelen, een ultramoderne magazijnfaciliteit en een verkoopondersteuningscentrum dat verbonden was met zijn nationale veldondersteuningsteams. Dankzij dit ingewikkelde ondersteuningsnetwerk kan Stanley Electric zijn klanten meenemen van lichtontwerp tot ontwikkeling van prototypen tot levering.

gerelateerde -producten