Huis > fabrikanten > Storm Interface
Storm Interface

Storm Interface

Request quote from

Merkintroductie

- Storm Interface - Het doel van het bedrijf: robuuste en responsieve data-invoerapparaten ontwikkelen, produceren en op de markt brengen voor gebruik in een breed scala van industriële en openbare toepassingen.
Keymat Technology Ltd. werd in maart 1986 opgericht als een in het Verenigd Koninkrijk geregistreerd bedrijf. Het hoofdkantoor bevindt zich in zijn eigen gebouw, ten westen van Londen, op slechts zes kilometer ten noorden van Heathrow Airport. De productieafdeling 'Storm Manufacturing' van het bedrijf is gevestigd in Maldon, aan de oostkust van Engeland en de Noord-Amerikaanse verkoopdivisie bevindt zich in Glen Ellyn, Illinois, net buiten Chicago.
De kernschakeltechnologieën ontwikkeld door het bedrijf worden beschermd door internationale patenten en octrooiaanvragen. Deze technologieën worden verder ontwikkeld en opgenomen in nieuwe, innovatieve producten om het bestaande assortiment te vergroten en aan te vullen.
Deze strategie van voortdurende ontwikkeling heeft het bedrijf in staat gesteld een breder scala aan gegevensinvoerproducten op de markt te brengen onder een enkel krachtig handelsmerk "STORM". Dit zijn premium merkproducten die de exacte engineering- en prestatienormen weerspiegelen die vereist zijn in de hedendaagse militaire, medische, industriële en openbare omgeving.

Product -categorie

Circuit Protection(52 products)

Discrete Semiconductor Products(93 products)

RF / IF en RFID(11 products)

Optoelectronics(12 products)

schakelaars(175 products)

Power Supplies - Board Mount(2 products)

Hardware, Bevestigingen, Accessoires(10 products)

Ontwikkelingsborden, Kits, Programmeurs(5 products)

Computers, Office - Componenten, Accessoires(22 products)

Kabelmontages(6 products)

filters(1 products)

gerelateerde -producten