Huis > fabrikanten > Sunon
Sunon

Merkintroductie

- Opgericht in 1980, heeft Sunonwealth Electric Machine Industry Company Limited zich altijd gehouden aan de bedrijfsfilosofie van "Merk, Innovatie en Waarde". Stap voor stap is het een wereldleider geworden op het gebied van precisiemotoren, miniventilatoren en thermische modules.
Sunon ontwerpt en produceert een volledig assortiment krachtige ventilatoren, blowers en koelers. Het bedrijf zet zich in voor het leveren van de grootste selectie aan axiale ventilatoren en blazers van hoge kwaliteit, waaronder DC-borstelloze ventilatoren, micro DC-blazers, CPU-koelers, grafische kaartkoelers en AC-ventilatoren. Sunon produceert enkele van de kleinste, dunste en meest energiezuinige ventilatoren en blowers in groottes van 0,315 inch (10 mm) tot 10 inch (250 mm) in buitendiameter en van 0,15 inch (4 mm) tot 1,5 inch (38 mm) dik. Meer dan 700 verschillende modellen zijn beschikbaar voor klanten.
Sunon's fans, blowers en koelers vinden toepassing in een breed scala van industrieën en producten. De producten van het bedrijf worden gebruikt in veel van 's werelds populairste personal computers, werkstations, servers, netwerkhubs, scanners, printers en meer. In kantoorapparatuur zijn Sunon-producten te vinden in kopieermachines, faxmachines en projectors. Sunon is net zo thuis op de markt van apparaten, met toepassingen voor koelkasten, luchtreinigers en luchtverwarmers. Andere markten zijn medische, laboratorium- en productieapparatuur, evenals verkoopautomaten.

Product -categorie

Optoelectronics(46 products)

Fans, Thermal Management(1,579 products)

Kabelmontages(16 products)

Inductors, Coils, Chokes(1 products)

gerelateerde -producten