Huis > fabrikanten > Swissbit
Swissbit

Merkintroductie

Swissbit AG, met hoofdkantoor in Bronschhofen, Zwitserland, is de grootste onafhankelijke DRAM-module en Flash-opslagfabrikant in Europa. Swissbit is een wereldwijde leider in technologie die hoogwaardige geheugenoplossingen levert aan de industriële, geïntegreerde, telecommunicatie, militaire, automobiel- en ruimtevaartmarkten. Swissbit is ontstaan ​​uit een management buy-out van Siemens Memory Products in 2001 en heeft meer dan 18 jaar gecombineerde kennis en ervaring in de geheugenindustrie. Onze toewijding aan hoge kwaliteit, betrouwbaarheid, uitzonderlijke klantenservice en concurrerende prijzen is wat onze klanten en partners in staat stelt te genieten van een constante bron van aanbod- en productbetrokkenheid voor hun vroegere, huidige en toekomstige vereisten.
Swissbit streeft naar het creëren van innovatieve technologieën voor toekomstige marktkansen met behulp van een zeer bekwaam in-house onderzoeks- en ontwikkelingsteam voor producten. Swissbit behoudt een voorsprong op de markt door hoogwaardige geheugenproducten van wereldklasse te blijven produceren en klanten zowel hoge waarde als lage eigendomskosten te bieden die worden behaald met behulp van efficiënte processen en procedures.
Met R & D-faciliteiten in zowel Zwitserland als Duitsland wordt 100% van de productportfolio in Duitsland vervaardigd en getest. Naast apparaten biedt Swissbit uitgebreide oplossingen en opties die software voor bewaking van de levensduur van de software, aangepaste SPD-programmering, conforme coating en eigen warmtedissipatieoplossingen omvatten. De combinatie van innovatieve technologie, een ervaren productiegroep en testprocessen stelt Swissbit in staat om op maat gemaakte oplossingen voor zijn klanten te vinden.

Product -categorie

Geheugenkaarten, Modules(931 products)

Ontwikkelingsborden, Kits, Programmeurs(2 products)

Geïntegreerde schakelingen (IC's)(10 products)

gerelateerde -producten