Huis > fabrikanten > TechNexion
TechNexion

TechNexion

Request quote from

Merkintroductie

- TechNexion is een toonaangevende leverancier van 'embedded oplossingen', die geavanceerde computersystemen ontwerpt en produceert. Gesteund door ervaren ingenieurs en productspecialisten, is onze expertise gericht op het creëren en testen van embedded systemen die kunnen worden toegepast op netwerkbeveiliging, fabrieksautomatisering, medische zorgapparatuur, mediastreamingstoepassingen en andere industriële gebieden.
TechNexion biedt een breed scala aan embedded modulaire oplossingen voor toonaangevende bedrijven in de ODM / OEM-automatisering en procescontrole, gaming, digital signage, multimedia-streaming en reclame, communicatie, netwerkcommunicatie en beveiligingsindustrieën.
TechNexion-producten omvatten System-on-Modules, carrierboards, embedded systemen en single board-oplossingen, ondersteund met ongeëvenaarde open hardwaredocumentatie en opensource-software.
TechNexion is ISO-9001 en ISO-14001 gecertificeerd, is een Freescale bewezen partner en stichtend lid van de EDM-norm (Embedded Design Modules).

Product -categorie

Optoelectronics(71 products)

Industriële Bedieningen(14 products)

Embedded Computers(209 products)

Ontwikkelingsborden, Kits, Programmeurs(1 products)

gerelateerde -producten