Huis > fabrikanten > Tensility International Corporation
Tensility International Corporation

Tensility International Corporation

Request quote from

Merkintroductie

- Tensility is een bedrijf op het gebied van kabelassemblages dat ingenieurs, OEM's en distributie over de hele wereld ondersteunt. De bedrijfspraktijken en filosofieën van Tensility zijn geïnspireerd op de eigenschappen van de kabel zelf: sterkte, zuiverheid en flexibiliteit.
De belangrijkste troeven van Tensility zijn twee belangrijke productlijnen: gelijkstroomvoedingskabels en audiokabels. De lijn van Tensility-kabels van Digi-Key dekt de meeste standaardtoepassingen. Tensility is echter gespecialiseerd in het maken van een kabel die specifiek is ontworpen voor de toepassing van een klant. Als een kabel te kort of te lang is, of als de connector moet worden gewijzigd, vergemakkelijkt Tensility het proces van het opgeven van de exacte kabel voor elke toepassing.
Tensility levert ook een breed scala aan meer ongebruikelijke kabels, van op maat gemaakte overmolded draadharnassen tot zeer complexe assemblages. Aangezien elk product op bestelling wordt gebouwd, inclusief de kabels die zijn gebouwd voor Digi-Key als aanvulling op hun connectorproducten, is het begrijpen en uitvoeren van de behoeften van een klant de hoogste prioriteit van Tensility.

Product -categorie

Connectors, Interconnects(102 products)

Gereedschap(1 products)

Power Supplies - Board Mount(10 products)

Kabels, draden(219 products)

Kabelmontages(677 products)

gerelateerde -producten