Huis > fabrikanten > Torex Semiconductor Ltd.
Torex Semiconductor Ltd.

Torex Semiconductor Ltd.

Request quote from

Merkintroductie

- Torex is een toonaangevende leverancier van CMOS-energiebeheer-IC's die zich richten op batterijgevoede en energie-efficiënte toepassingen. Torex is gespecialiseerd in CMOS-analoge technologie, met LDO-spanningsregelaars, spanningsdetectoren en DC / DC-converters die ons kernproductaanbod vormen. Met behulp van laserstralen kunnen we apparaten met een nauwkeurigheid van 1% en 2% aanbieden. Veel van onze apparaten zijn verkrijgbaar in stappen van 0.05V.
Andere Torex-producten zijn onder meer laadpomp-IC's, Multi-Chip-modules, Mosfets, opamps, oscillatoren, PLL-klokgenerator-IC's, Schottky-barrièrediodes, batterijoplader IC's, Hall Effect IC's en belastingschakelaars.
Torex biedt een unieke GO "Green Operation" energiebesparende functie. Veel van onze apparaten kunnen automatisch of handmatig schakelen tussen de hogesnelheidsmodus en de energiebesparingsmodus, afhankelijk van de belastingsstroom.
Torex biedt enkele van de kleinste pakketten ter wereld. Al onze apparaten voldoen aan RoHS en onze complete productlijn zal tegen 2Q 2010 ook halogeen- en antimoonvrij zijn.

Product -categorie

Circuit Protection(5 products)

Discrete Semiconductor Products(27 products)

RF / IF en RFID(2 products)

Sensoren, Transducers(2 products)

Power Supplies - Extern / Intern (Off-Board)(6 products)

Power Supplies - Board Mount(280 products)

Ontwikkelingsborden, Kits, Programmeurs(9 products)

gerelateerde -producten