Huis > Nieuws > Angbao beweegt zich in de richting van privatisering en verkoopt NT $ 12,88 miljard aan private equity-fondsen

Angbao beweegt zich in de richting van privatisering en verkoopt NT $ 12,88 miljard aan private equity-fondsen

Volgens de Economic Daily had de IC-fabriek voor energiebeheer Angbao een raad van bestuur op de 8e en besloot een anti-driehoekige fusie aan te gaan met Orthosie Investment Holdings (de overnemende partij) en de 100% dochteronderneming van de overnemende partij Euporie Investment Holdings, en de koper heeft de contante vergoeding betaald. Aan alle aandeelhouders van Angbao om 100% van de aandelen van Angbao te verwerven, dat wil zeggen, ging Angbao naar privatisering.

De zaak werd geïnitieerd door drie internationale private equity-fondsen onder leiding van MagiCapital. De transactiewaarde van de overname bedroeg ongeveer NT $ 12,88 miljard, maar de buitenwereld geloofde dat de premie slechts 5% was, wat te laag was. Ang Bao legde uit dat dit een redelijke overweging is op basis van de gemiddelde aandelenkoers van de onderneming in de afgelopen één tot drie maanden na het auditcomité. Als de gemiddelde prijs in de afgelopen maand wordt gebruikt, is de onderhandelde prijs 26,5% en is de gemiddelde prijs in drie maanden ongeveer een premie. 19%.

Ang Po zal een aanvraag indienen bij het effectenhandelcentrum om de vrijhandel te beëindigen nadat de tijdelijke aandeelhoudersvergadering de zaak heeft doorlopen, en zal de Financiële Toezicht- en Administratiecommissie verzoeken het openbaar aanbod op een geschikt tijdstip te beëindigen.