Huis > Nieuws > Juicht voor de redding van Blizzard! Samsung doneert miljoenen dollars aan Texas, VS.

Juicht voor de redding van Blizzard! Samsung doneert miljoenen dollars aan Texas, VS.

Een paar dagen geleden vielen een koude golf en blizzard in Texas, waardoor wijdverspreide water- en stroomuitval in de omgeving waren. De mensen leden een ongekende crisis en de chipfabriek werd ook beïnvloed door de opschorting van productie en werk. Het is gemeld dat Samsung, als wereldwijde technologie-reus, miljoenen dollars aan de zone heeft gedoneerd.

Volgens Yonhap News Agency stelde Samsung Electronics onlangs dat het bedrijf US $ 1 miljoen aan de communautaire partners in Texas heeft gedoneerd om reddingsinspanningen in Blizzard te ondersteunen. Het geld zal worden gebruikt om voedsel, water, medische diensten en schuilplaatsen te bieden voor de mensen van Texas.

Bovendien werd de chipfabriek van Samsung in Austin, Texas, gedurende meer dan twee weken afgesloten vanwege een stroomuitval. Dit is ook de eerste keer dat de fabriek is gedwongen om sinds de voltooiing in 1998 te sluiten.

Insiders in insiders voorspellen dat het enkele weken kan duren voordat de fabriek de operaties hervat.


Het is de moeite waard om te vermelden dat wanneer het nieuwe kroonvirus in 2020 in 2020 verwoest, Samsung Electronics ook meer dan US $ 4 miljoen aan Samsung heeft gedoneerd aan non-profitorganisaties in de Verenigde Staten om epidemische hulpinspanningen te ondersteunen.