Huis > Nieuws > Verwacht sterke notebook-bestellingen in Q3, PCB-fabrikanten kunnen beginnen met rollende citaten

Verwacht sterke notebook-bestellingen in Q3, PCB-fabrikanten kunnen beginnen met rollende citaten

Volgens bronnen zijn PCB-fabrikanten optimistisch over het sterke ordermomentum voor notebooks in de tweede helft van het jaar. Tegelijkertijd, gezien het feit dat de stroomopwaartse materiaalprijzen waarschijnlijk zullen stijgen in de context van voortdurende tekorten, zijn ze van plan hun offertes op een rollende basis bij te werken.

De bovengenoemde persoon vertelde de "elektronische tijden" dat, hoewel ze zich zorgen maken over overboeking door klanten, PCB-fabrikanten nog steeds optimistisch zijn dat klanten hun voorraadniveaus en bestellingen niet hebben aangepast en het momentum van de bestelplaats is nog steeds sterk, dus het Notebook Peak Season zal hetzelfde zijn als in voorgaande jaren. Komt in het derde kwartaal, een sterke vraag brengen.

De insider van de industrie benadrukte dat, omdat er nog steeds geen teken is om te vertragen in de Terminal Notebook Market-vraag, klanten een sterke zendingsmomentum hebben gehandhaafd voor PCB-producten van alle specificaties, met name high-end HDI-boards en meerlagige starre borden, die PCB-leveranciers stegen, Werk overuren om aan het verzendplan te voldoen.

In termen van offerte, na het implementeren van de eerste ronde van de prijsverhogingen eerder dit jaar, willen de meeste notebook-PCB-fabrikanten niet op korte termijn prijzen verhogen, maar als de stroomopwaartse materiële prijzen verder toenemen, zullen ze proberen te onderhandelen over specifieke aanhalingstekens klanten.