Huis > Nieuws > Ferrotec (China) Groepsraad kwam naar koper om projectinvesteringen, enz. Te bespreken.

Ferrotec (China) Groepsraad kwam naar koper om projectinvesteringen, enz. Te bespreken.

Onlangs kwam hij Xianhan, voorzitter van de raad van bestuur van Ferrotec (China) Group en vice-voorzitter van Shanghai Shenhe Thermal Magnetics Co., Ltd., naar Chongqing om projectinvesteringen en ander aanverwant werk te bespreken. Plaatsvervangend secretaris van de gemeentelijke partijcommissie, burgemeester Hu Qisheng, vice-burgemeester Huang Huafeng en andere getuigen ondertekenden het contract.

Tijdens de vergadering heeft Shanghai Shenhe Thermomagnetic Electronics Co., Ltd. een kapitaalovereenkomst getekend met de relevante persoon die verantwoordelijk is voor de oprichting van Anhui Fulede Changjiang Semiconductor Materials Co., Ltd. recycling, halfgeleidermaterialen, elektronische componenten en componenten productie en verwerking; ontwikkeling en promotie van nieuwe materiaaltechnologie; algemene uitrusting, algemene productie en verkoop van onderdelen; import en export van goederen en technologie, enz. Verdere verbetering van de harde kracht van de Chinese halfgeleiderindustrie.

Hu Qisheng wees erop dat de provincie veel belang hecht aan de ontwikkeling van strategische opkomende industrieën zoals elektronische informatie. Op dit moment bevordert Tongling krachtig traditionele, voordelige industrieën, terwijl het de ontwikkelingskansen aangrijpt en voortdurend een drive voor innovatie en transformatie lanceert. De ondertekening van het contract is een solide basis voor de uitbreiding van de samenwerking tussen de twee partijen. Het is te hopen dat de Ferrotec (China) Groep zich nauw zal concentreren op de industriële transformatie en upgrading, en meer geavanceerde wetenschappelijke en technologische prestaties en grote projecten in Tongling zal plaatsen. Het Tongling Gemeentelijke Partijcomité en de Gemeentelijke Regering zullen een "kleine winkel" blijven, zich concentreren op de bouw en ontwikkeling van serviceprojecten en streven naar een nieuwe situatie van samenwerking en win-win.

Hij Xianhan zei dat Tongling City een superieure investeringsomgeving en een solide industriële basis heeft. De gemeentelijke partijcommissie en de gemeentelijke overheid hechten veel belang aan de bouw van projecten. Ze zullen de bouw van projecten verder versnellen, investeringen in koper blijven verhogen, de samenwerking uitbreiden en continue verbetering van de keten van de halfgeleiderindustrie bewerkstelligen en ernaar streven wederzijds voordeel te behalen. Een win-win situatie.