Huis > Nieuws > Foxconn is van plan zijn Indiase fabriek uit te breiden, maar Apple-apparatuur staat nog steeds voor uitdagingen in India

Foxconn is van plan zijn Indiase fabriek uit te breiden, maar Apple-apparatuur staat nog steeds voor uitdagingen in India

Foxconn heeft onlangs plannen aangekondigd om zijn bestaande fabriek uit te breiden en twee nieuwe assemblagefabrieken te openen om meer iPhone-producten in India te produceren.

Volgens Bloomberg News eerder, is de handelsoorlog van Trump met China niet zozeer om Amerikaanse bedrijven aan te moedigen om in de Verenigde Staten te produceren, maar eerder om hen aan te moedigen om de volgende markt te vinden met goedkope arbeid.

In dit verband zei Josh Foulger, marktleider van Foxconn India: "Doe niet alle eieren in één mand, we moeten een levensvatbaar en betrouwbaar alternatief vinden. Deze alternatieve fabrieken moeten concurrentiekracht zijn, net zoals we geen fabriek in Mexico kunnen bouwen om een ​​mobiele telefoon te maken. Dit was 10 jaar geleden mogelijk, maar het werkt vandaag niet. & Quot;

Voor Foxconn om fabrieken in India op te zetten en de schaal ervan uit te breiden, is de gelukkigste zaak de Indiase overheid. De Indiase regering voert een beleid vergelijkbaar met China om het voor bedrijven gemakkelijker te maken om vestigingen in het land op te zetten. In 2015 opende Foxconn zijn eerste fabriek in Sri City, India. Eerder werd gemeld dat de Foxconn India-fabriek al in 2019 high-end iPhones in India zal produceren. Dit is de eerste keer dat Foxconn een iPhone voor Apple in India assembleert.

Volgens het laatste nieuws uit de industrieketen heeft Foxconn zijn iPhone-productielijn officieel in India gelanceerd. Momenteel wordt het voornamelijk gebruikt om iPhone X te produceren en de jaarlijkse productiecapaciteit van de productielijn is maximaal 1 miljoen eenheden. Tegelijkertijd breidt Foxconn ook actief de Indiase fabriek uit.

Dit betekent dat het heel gemakkelijk zal zijn om een ​​iPhone in India te produceren?

"De Indiase werknemersgroep mist nog steeds hoogopgeleide werknemers zoals industrieel ontwerpers, en er zijn niet veel Indiase leveranciers van grondstoffen die belangrijke componenten zoals batterijen, halfgeleiders en verwerkers kunnen leveren," zei Anshul Gupta, senior onderzoeksdirecteur bij Gartner India. Tegelijkertijd, hoewel de Indiase overheid land-, water- en elektriciteitsvoorziening heeft geleverd voor de Foxconn-fabriek, ondervinden de gebieden waar technologiebedrijven zoals Foxconn zich bevinden nog steeds ernstige watertekorten.

Volgens rapporten bereidt Apple, naast het produceren van meer iPhones in India, zich ook voor op online verkoop in India. Er is echter nieuws dat het plan van Apple om een ​​winkel in India te openen 'een tijd zal kosten om te implementeren'.