Huis > Nieuws > Huawei bevestigde dat het 5G-basisstations zonder Amerikaanse componenten heeft geproduceerd.

Huawei bevestigde dat het 5G-basisstations zonder Amerikaanse componenten heeft geproduceerd.

Op 29 september berichtten media in Hong Kong dat Huawei-oprichter Ren Zhengfei op 26 september zei op een zakelijk forum dat Huawei, dat zich buiten de VS bevindt, nog steeds kan overleven en al 5G-basisstations produceert die geen Amerikaanse componenten bevatten. Productie uitbreiden.

Volgens de "Hong Kong Economic Times" -website die op 27 september werd gemeld, zei Ren Zhengfei ook dat de Verenigde Staten nog steeds welkom zijn om de levering te hervatten, omdat met de leverancier voor meer dan 30 jaar vriendschap, "mensen nog steeds gevoelens hebben, niet kunnen verdien gewoon geld voor ons, zodat vrienden geen geld kunnen verdienen. "

Zhang Wenlin, president van de strategieafdeling van Huawei, vertelde Reuters dat de basisstations van Huawei die geen Amerikaanse onderdelen bevatten niet slechter zijn dan die in de Verenigde Staten. Maar wil geen verdere details verstrekken.

Op de vraag hoe technologie te gebruiken en technische inclusiviteit te bereiken, zei Ren Zhengfei: "We gebruiken 5G alleen als basisstation en gebruiken 5G niet als atoombom. Het kan universeel worden gebruikt." Hij zei dat technologie niet door zaken gepolitiseerd moet worden. Kies uit concurrentie en vergelijking met de markt, zodat iedereen de voordelen van dezelfde nieuwe technologie kan delen.