Huis > Nieuws > Investeringsbank: de Super Cycle Propaganda van de iPhone 12 is werkelijkheid geworden

Investeringsbank: de Super Cycle Propaganda van de iPhone 12 is werkelijkheid geworden

Investeringsbank Wedbush-analist Daniel Ives verwacht op maandag (25e) dat Apple geweldige iPhone-zendingen en een sterke Chinese vraag zal aankondigen, dus de richtprijs van Apple is verhoogd naar US $ 175 per aandeel.

Investeringsbank Wedbush-analist Daniel Ives heeft maandag een onderzoeksrapport voor investeerders vrijgegeven, waarin hij schrijft dat het sterke winstrapport zal bevestigen dat "de supercycluspromotie van de iPhone 12 een realiteit is geworden."

Wall Street voorspelt momenteel dat Apple in 2021 220 miljoen iPhones zal verkopen, maar Daniel Ives voorspelt dat de huidige verkoop van Apple dit jaar naar verwachting de 240 miljoen iPhones zal overschrijden. Meer specifiek kan er een verbazingwekkend verkooprecord zijn van 250 miljoen iPhones. Overtref met gemak het piekverkooprecord van 231 miljoen eenheden in 2015.

Daniel Ives voorspelt dat ongeveer 20% van de totale vraag naar iPhone-upgrades uit China zal komen. China heeft een aanzienlijke kracht. Deze positieve trend zet naar verwachting door tot 2021.

Analisten van investeringsbank Cowen zijn ook van mening dat China een lichtpuntje is voor de verkopen van Apple. Uit de laatste CAICT-gegevens blijkt dat Apple in december vorig jaar 6 miljoen iPhones in China heeft verkocht, met een marktaandeel van ongeveer 20%, wat Apple's beste record in vele jaren is.

Daniel Ives verhoogde Apple's richtprijs van de vorige US $ 160 per aandeel naar US $ 175 per aandeel, wat 25% hoger is dan de slotkoers van US $ 139,07 per aandeel afgelopen vrijdag, en handhaaft Apple's 'outperform'-aandelenrating. Gestimuleerd door het bullish-rapport van Wedbush, steeg de aandelenkoers van Apple maandag met meer dan 2,77% tot $ 142,92 per aandeel, een recordhoogte.

Daniel Ives gelooft dat als Apple zijn huidige iPhone-verkooppercentage voortzet, de marktwaarde van Apple dit jaar meer dan $ 3 biljoen kan bedragen. Apple zal naar verwachting de laatste financiële resultaten bekendmaken op woensdag (27) Eastern Time (donderdag, Taipei-tijd).