Huis > Nieuws > Japan scherpt zijn export naar Zuid-Korea aan, maar maakt de ketenen van Huawei losser

Japan scherpt zijn export naar Zuid-Korea aan, maar maakt de ketenen van Huawei losser

In Japan, dat door de Verenigde Staten is geblokkeerd en Huawei heeft geblokkeerd, zullen de twee grote telecommunicatiebedrijven van Japan de verkoop van Huawei-producten hervatten in het kader van toenemende handelsgeschillen tussen Japan en Zuid-Korea.

De Koreaanse media & quot; ZDNetKorea & quot; meldde dat Japan zijn exportbeperkingen naar Zuid-Korea heeft aangescherpt, maar geleidelijk zijn Chinese bedrijven heeft losgemaakt. Japanse telecommunicatiebedrijven KDDI en Softbank zullen de verkoop van Huawei-smartphones hervatten.

KDDI is van plan de verkoop van Huawei P30Lite op de 8e te hervatten. De Chief Operating Officer van Softbank, Miyauchi Hiroshi, zei tijdens een recente persconferentie ook dat de Huawei-smartphone P30Lite zal worden doorverkocht.

KDDI en Softbank waren zelfs van plan om de P30Lite-serie mobiele telefoons in mei uit te brengen. Omdat de Verenigde Staten transacties beperken tot Huawei, is de dag zelf echter een Amerikaanse alliantie en kan het noteringsplan alleen worden uitgesteld. KDDI legde uit dat Huawei heeft besloten het P30Lite-listingplan opnieuw te lanceren, naast het verbeteren van de productbeveiliging en ervoor te zorgen dat het wordt ondersteund door Google-software.

Japanse bedrijven hebben geleidelijk de blokkade van Chinese bedrijven versoepeld. Na de lancering van de merchandise van Huawei in juni, heeft het Japanse prepaid kaartentelecommunicatiebedrijf IIJ vorige maand ook de merchandise van Huawei doorverkocht, inclusief nieuwe machines zoals P30, P30Lite en tablet Lite8.

& Quot; ZDNetKorea & quot; wees erop dat de P30Lite-serie die door Japan wordt verkocht, behoort tot de nieuwste vlaggenschipmachine van Huawei, wat ook betekent dat handelsconflicten tussen Sino en VS de positie van Huawei op de Japanse markt niet hebben geschud.

Sommige telecomaanbieders hebben echter nog steeds geen tekenen van verkoop van Huawei. Een ander groot telecommunicatiebedrijf, NTT DoCoMo, heeft geen nieuws vrijgegeven over de wederverkoop van Huawei. Huawei verkeert nog steeds in een staat van opschorting.