Huis > Nieuws > De acquisitie van Marvell van Inphi is goedgekeurd door Chinese toezichthouders en de transactie zal in april worden voltooid

De acquisitie van Marvell van Inphi is goedgekeurd door Chinese toezichthouders en de transactie zal in april worden voltooid

Volgens de officiële website van Marvell heeft de staatsadministratie van China voor marktregulering (SAMR) het voorstel van het bedrijf goedgekeurd om PPHI te verwerven. De transactie zal naar verwachting in april 2021 worden voltooid en de goedkeuring van de aandeelhouders van PPHI en Marvell is nog steeds vereist en de aandeelhouders van beide partijen zullen op 15 april lokale tijd afzonderlijk stemmen.

Er was het nieuws in oktober vorig jaar dat Marvell op het punt stond inPhi te verwerven voor ongeveer US $ 10 miljard. Volgens het nieuws betaalt Marvell 60% van het acquisitiebedrag in de vorm van aandelen, en de rest zal in contanten worden betaald.

Er wordt gemeld dat Marvell voornamelijk opslag, analoog, digitaal signaal, ingebouwde en logische chips produceert, met een huidige marktwaarde van ongeveer US $ 26 miljard, en InPhi is voornamelijk verantwoordelijk voor het verstrekken van high-speed analoge halfgeleideroplossingen. Als de acquisitie is afgerond, helpt het Marvell de reikwijdte van zijn NetCom-activiteiten uit te breiden.