Huis > Nieuws > MediaTek sluit zich aan bij Sony om 360-ter plaatse audiotechnologie te integreren om chips te introduceren

MediaTek sluit zich aan bij Sony om 360-ter plaatse audiotechnologie te integreren om chips te introduceren

MediaTek kondigde op 29 september aan dat het de innovatieve 360 ​​Reality Audio-technologie van Sony zal integreren in de portfolio van oplossingen voor audiochips. MediaTek-audiochipsets leveren audio van hoge kwaliteit met een hoge resolutie voor soundbars, slimme luidsprekers en andere aangesloten audio-apparatuur. MediaTek wees erop dat door de integratie van Sony 360 on-site audiotechnologie, de chipset van het bedrijf een hogere geluidskwaliteit en een meer meeslepende geluidskwaliteitservaring voor consumenten zal creëren.

Yan Renjie, senior vice-president van MediaTek en de algemeen manager van de smartgroep-businessgroep, zei dat MediaTek de afgelopen 20 jaar audio-oplossingen voor geavanceerde audiotechnologie is blijven introduceren. Door de 360 ​​on-site audiotechnologie van Sony te integreren, worden fabrikanten van apparaten wereldwijde consumenten. Breng ter plaatse een concertachtige geluidservaring.

De 360 ​​on-premise audio van Sony is gebaseerd op objectgebaseerde ruimtelijke geluidstechnologie om een ​​nieuwe meeslepende muziekervaring te creëren, zoals artiesten en muziekmakers kunnen Sony's 360-ter plaatse audiotechnologie gebruiken door geluidsbronnen te gebruiken met positionele informatie, waaronder afstand en Angle Map om een ​​driedimensionaal geluidsveld te creëren. Apparaten die 360 ​​on-premises audio ondersteunen, reproduceren de verwachte geluidseffecten van de maker van de muziek, waardoor het publiek lijkt te zijn ondergedompeld in geluid uit alle richtingen.

Yoshinori Matsumoto, directeur en vice-president van Sony Home Entertainment en Audio Products, zei dat onze 360 ​​on-the-spot audiotechnologie consumenten in staat stelt om echt meeslepend geluid te ervaren en van hun favoriete muziek te genieten. Het is een grote eer om samen te werken met MediaTek en andere toonaangevende technologieleveranciers om 360 on-the-spot audio in een nieuwe generatie audioapparatuur te brengen.

MediaTek biedt chipondersteuning voor een breed scala aan soundbars, slimme luidsprekers en andere aangesloten audio-apparaten. Als 's werelds nummer 1 chipmaker voor spraakassistent-apparaten, zijn MediaTek-producten ontworpen voor hoogwaardige audioproducten, inclusief toonaangevende audioframework en verwerkingstechnologieën die geavanceerde audio ondersteunen: meeslepend geluid, langere stand-bytijd voor spraak en Low-power technologie voor muziekafspeeltijd. MediaTek-oplossingen ondersteunen ook stemassistentietechnologie, inclusief spraakherkenning op lange afstand en gerelateerde audiotechnologieën zoals multi-room muzieksystemen.