Huis > Nieuws > De prijs van het geheugencontract keerde terug, de prestaties van ADATA in augustus bleven herstellen

De prijs van het geheugencontract keerde terug, de prestaties van ADATA in augustus bleven herstellen

Voordelen van DRAM en NAND Flash sloten zich respectievelijk eind juli en eind augustus terug. De ADATA-werking van de fabriek van de geheugenmodule bleef opwarmen. De geconsolideerde omzet in augustus steeg met 14,04% vanaf juli tot 2.352 miljard Taiwanese dollar (dezelfde eenheid). Het daalde echter nog steeds met 30,44% in vergelijking met dezelfde periode van vorig jaar. ADATA zei dat hoewel de spotprijs van DRAM de laatste tijd is teruggevallen, deze naar verwachting een beperkte daling zal hebben. De timing van de laagste prijs van DRAM en NAND Flash dit jaar is verstreken.

ADATA is van mening dat met de onopgeloste internationale handelsgeschillen, de vraag naar traditionele nieuwe producten op de markt en de vraag naar 5G-toepassingen in de lay-out van het datacenter, zoals verwacht, het bedrijf niet alleen de resultaten van het derde kwartaal van maand tot maand zal verbeteren, maar hebben ook een kans om te groeien in de algehele operatie. We begroeten de geheugenaanvulling in het vierde kwartaal.

ADATA wees erop dat als gevolg van de lange prijscorrectieperiode van NAND Flash, de prijs van deze golf aan het einde van de tijd terugkeerde in vergelijking met DRAM, en het rebound-percentage is ook duidelijk dan DRAM, dus de aanvulsituatie van de klant is positief.

In termen van productprijzen bereikten de inkomsten uit NAND Flash-producten inclusief solid-state drives (SSD's), geheugenkaarten en flash-drives in augustus allemaal een enkel hoogtepunt, en de omzet uit SSD-producten steeg naar 737 miljoen, zelfs meer in december 2016. Sinds het nieuwe hoogtepunt is het goed geweest voor 31,35% van de totale omzet. Over het algemeen waren de DRAM-producten van ADATA 41,73% van de totale omzet in augustus en niet-DRAM-producten goed voor 58,27% van de totale omzet.

De geaccumuleerde ADATA geconsolideerde omzet voor de eerste acht maanden van dit jaar bedroeg 16.393 miljard yuan, een jaarlijkse daling van 25,49%. De omzet van DRAM-producten is 47,93% en het aandeel van niet-DRAM-producten is 52,07%.