Huis > Nieuws > North America Advanced Packaging zal naar verwachting tegen 2026 een omzet van $ 5 miljard bereiken

North America Advanced Packaging zal naar verwachting tegen 2026 een omzet van $ 5 miljard bereiken

Volgens de laatste enquêteresultaten van de Graphical Research Department op 22 januari (Graphical Research), in 2019, bedroeg de omzet van geavanceerde verpakkingstechnologie in Noord-Amerika meer dan 3 miljard dollar en zal naar verwachting 5 miljard dollar bedragen in 2026, met een gemiddelde jaarlijkse groei van 7%.

De belangrijkste drijvende kracht achter de groei van Noord-Amerikaanse verpakkingen is dat het volume van hoogwaardige elektronische producten steeds compacter wordt, wat de ontwikkeling van verpakkingstechnologie in een meer geavanceerde richting bevordert.


Flip chip-methode

Naast de miniaturiseringstrend van elektronische apparaten, hebben geavanceerde verpakkingsoplossingen ook veel voordelen, waaronder een kleinere voetafdruk, een lager stroomverbruik en uitstekende chipconnectiviteit.

De flipchip-methode (donkerblauw in de afbeelding hierboven) is langzamerhand de hoofdstroom van verpakkingen geworden

Onder hen wordt verwacht dat de flip-chip-methode (Flip Chip) zal groeien met een samengesteld jaarlijks groeipercentage van 5% vóór 2026. Dit segment was in 2019 al goed voor meer dan 60% van de marktomzet. In vergelijking met andere alternatieve producten, Chip -on-chip-technologie biedt niet alleen een hoge dichtheid van de input-outputverhouding, maar heeft ook een kleinere voetafdruk. Dit maakt het de meest gangbare verpakkingskeuze in consumentenelektronica.

Bovendien kan de flip-chip-technologie gieterijen in staat stellen massaproductie uit te voeren, wat een verdere groei in de Noord-Amerikaanse markt voor geavanceerde verpakkingen teweegbrengt.