Huis > Nieuws > President van Qualcomm: Ik geloof dat het Chinees-Amerikaanse economische en handelsgeschil eindelijk zal worden opgelost

President van Qualcomm: Ik geloof dat het Chinees-Amerikaanse economische en handelsgeschil eindelijk zal worden opgelost

Op 6 september zei Qualcomm-president Cristiano Amon in een interview met CNBC dat hij gelooft dat de handels-spanningen tussen China en de VS uiteindelijk zullen verdwijnen. Qualcomm heeft een sterk partnerschap in China en zal dit blijven ondersteunen. China Mobile Ecosystem heeft succes behaald.

In het interview zei Amon dat de handelswrijving tussen China en de VS uiteindelijk zal worden opgelost. Hij is hier optimistisch over omdat iedereen op de wereldmarkt is.

Amon benadrukte dat Qualcomm de ontwikkeling van 5G zal blijven bevorderen. "Uiteindelijk zullen exploitanten hun 5G-landingsplan krachtig doorvoeren, omdat de markt 5G nodig heeft, dus Qualcomm zal toch 5G blijven pushen."

Amon wees er ook op dat Qualcomm een ​​sterk partnerschap heeft in China. "Qualcomm is een zeer uniek bedrijf dat een bedrijf is dat ecosystemen machtigt vanwege zijn bedrijfsmodel."

Hij zei dat Qualcomm technologie levert die nauw verwant is met de wereldmarkt. China Mobile Ecosystem maakt deel uit van de wereldmarkt. Het bedrijfsmodel van Qualcomm is een "goede manier" om ecopartners te helpen succes te behalen.

Amon erkende ook de bescherming van de intellectuele eigendom van China en geloofde dat de intellectuele eigendomsrechten van Qualcomm in China werden gerespecteerd.