Huis > Nieuws > Productexperts willen op Razr vertrouwen om het merk Motorola terug te brengen

Productexperts willen op Razr vertrouwen om het merk Motorola terug te brengen

Onlangs zei productexpert Chris Francica van Motorola in een interview met Netease Technology: "We lanceren Razr niet opnieuw, maar we willen het merk Motorola uit de arena halen."


Chris Francic zei dat Motorola een originele Razr-versie had. Later bij het ontwikkelen van een ontwerp met een opvouwbaar scherm, vond Lenovo het niet nodig om een ​​nieuwe Razr te maken, dus dit is waarom iedereen denkt dat de naam Razr bekend is. Razr is ontwikkeld door Lenovo Research, een dochteronderneming van Lenovo Group en de mobiele-telefoonafdeling van Motorola. Het duurde 4 jaar en was de uiteindelijke productrichting gekozen uit 26 prototypeoplossingen. Om tot een opvouwbaar ontwerp te komen, heeft Lenovo, door voortdurend onderzoek en ontwikkeling, eindelijk deze Razr ontworpen die nu aan iedereen wordt gepresenteerd.


Toen hem werd gevraagd naar de ontwerpmoeilijkheden van het product, zei Chris Francica dat het ontwerp moeilijk is om de twee delen van de telefoon samen te laten werken. Vanwege de scharnierstructuur is een speciaal ontwerp nodig om ervoor te zorgen dat de lijnen van de twee delen van de mobiele telefoon normaal kunnen worden verbonden, wat een grote uitdaging is. Wat de batterij betreft, moet ervoor worden gezorgd dat de twee delen van de batterij op een evenwichtige manier kunnen worden gebruikt, dus deze moet dienovereenkomstig worden geoptimaliseerd.Denk je dat het merk Motorola op Razr kan vertrouwen om een ​​comeback te maken?