Huis > Nieuws > SIA: Februari Global Semiconductor Sales bereikte $ 39,6 miljard, de jaarlijkse groei van China is de snelste

SIA: Februari Global Semiconductor Sales bereikte $ 39,6 miljard, de jaarlijkse groei van China is de snelste

De nieuwste gegevens die zijn vrijgegeven door de Amerikaanse Semiconductor Industry Association (SIA) blijkt dat de verkoop van de wereldwijde halfgeleiderindustrie in februari 2021 $ 39,6 miljard is, een stijging van 14,7% op jaarbasis, een afname van 1,0%.


SIA-president en CEO John Neuffer zeiden: "De nieuwe kroonepidemie in de eerste jaren heeft geleid tot een traag globale halfgeleidermarkt, en het begon dit jaar terug te rebonden.

Uit de regio is de verkoop van alle markten het jaar-op-jaar toegenomen, waarvan de China's markt met 18,9% is toegenomen. John Neuffer gelooft dat de reden is dat China in de vroege jaren eerst wordt beïnvloed door epidemie, en halfgeleiderverkopen zijn sterk gedaald.

Bovendien steeg de regio Azië-Pacific met 18,2%, een jaarlijks toenemend jaar, een jaarlijkse stijging van 7,6%, en een jaarlijkse stijging van 6,8%. Als de maand echter wordt vergeleken, groeit alleen Azië Pacific, Europa in twee regio's, de maandelijkse stijging van 1,5%, 0,8%, China is plat, Japan en Noord-Amerika zijn afgenomen.