Huis > Nieuws > Samsung geen waarschuwing openbare horizontale opvouwbare mobiele telefoon

Samsung geen waarschuwing openbare horizontale opvouwbare mobiele telefoon

Op de "Samsung Developers Conference 2019" (SDC 19) in Californië presenteerde Samsung Electronics een nieuw type opvouwbare mobiele telefoon.

Volgens het rapport "Yonhap News Agency" verschilt de mobiele telefoon van de Galaxy Fold. Het is niet verticaal gevouwen zoals een boek of een handleiding. In plaats daarvan is het horizontaal georiënteerd en kan de telefoon in een klein vierkant worden gevouwen.

Zheng Huishun, de directeur van de Samsung Electronics Wireless Architecture Development Group, toonde geen nieuwe waarschuwingen over de nieuwe opvouwbare mobiele telefoonvideo. In de toespraak was Galaxy Fold nog maar het begin. Het verbazingwekkende aan vouwtechnologie is dat het de telefoon verfijnder maakt.

Zheng Huishun zei dat Samsung experimenteert met zakken, maar het kan worden omgezet in een algemene mobiele telefoon bij het nemen van foto's en opnames. Er wordt algemeen aangenomen dat de uitklapbare mobiele telefoons die later worden vermeld, kleiner zullen zijn dan de Galaxy Fold op de markt.

Volgens buitenlandse media "The Verge", versterkt Samsung Electronics de technologie van het vouwen van mobiele telefoons, terwijl het kleinere mobiele telefoons maakt, maar ook het type mobiele telefoons kan vergroten.

Op dit moment maakt Samsung geen details bekend, zoals telefoonnaam, time-to-market en prijs. Maar Bloomberg meldde onlangs dat Samsung Electronics van plan is een vouwvrije telefoon te introduceren die goedkoper en lichter is dan de Galaxy Fold. Het product kan worden gevouwen tot een vierkant met een schermgrootte van 6,7 inch.

De industrie verwacht dat het product naar verwachting begin volgend jaar zal worden onthuld op de World Mobile Communications Conference (MWC).