Huis > Nieuws > Seoul Semiconductor krijgt een permanent verbod op inbreuk op octrooien in de VS.

Seoul Semiconductor krijgt een permanent verbod op inbreuk op octrooien in de VS.

Op de 26e bracht Seoul Semiconductor een persbericht uit waarin stond dat het de inbreukprocedure voor octrooien had gewonnen die was ingesteld door de exploitant ServiceLightingAndElectricalSupplies, Inc. (hierna "1000bulbs.com" genoemd), het grootste online verkoopplatform voor LED-lampen in de Verenigde Staten. , "1000bulbs.com". Het product heeft een permanente lock-uporder ontvangen.

In het algemeen zal in Amerikaanse octrooigeschillen, zelfs als er sprake is van inbreuk, alleen worden beoordeeld dat de inbreukmaker de licentievergoeding betaalt volgens een bepaald percentage van het verkoopbedrag. Het permanente verbod is zeer zeldzaam. Verkoopverbod wordt alleen verleend als de technische waarde van het octrooi zeer hoog is en de verkoop van de inbreukmaker niet verboden is, hetgeen onherstelbare schade aan de octrooihouder veroorzaakt. Sterker nog, er worden elk jaar meer dan 4.000 octrooigeschillen ingediend in de Verenigde Staten, maar minder dan 10 zaken per jaar ontvangen een “permanente lock-up order”.

In de patentprocedure die in december 2018 en in augustus 2019 in Seoul werd ingediend, verbood de rechtbank niet alleen de inbreukmakende partij om inbreukmakende producten te verkopen, maar besloot hij ook alle verkochte producten terug te roepen.

De effectiviteit van dit oordeel is niet alleen van toepassing op de vervolging van meer dan 50 verlichting en andere gerelateerde producten, maar ook op alle LED-armaturen die vergelijkbare gepatenteerde technologieën gebruiken. Wanneer Seoul Semiconductor aanvullende inbreukmakende producten ontdekt en bewijsmateriaal voorlegt aan de rechtbank, verbiedt de rechtbank de verkoop van deze producten volgens de beknopte procedure.

Dit patent omvat in totaal 10 kerntechnologieën voor de productie van LED-lampen, waaronder de "Multi-Wavelength Insulation Reflector" die veel wordt gebruikt in het Mid-Power-pakket van de klasse 0.5W ~ 3W. In het lichtemitterende oppervlak zijn een aantal LED-chips "MultiJunction Technology", een driver voor stroomconversie en geïntegreerde lusbesturingsapparaten en een techniek voor het verbeteren van de duurzaamheid van het pakket voorzien. Onder hen wordt "multi-junction chip-technologie" gebruikt voor hoogspanningsverlichtingsproducten van 12V en hoger, en is de vroegst uitgevonden Acrich-technologie van Seoul Semiconductor. Met de eenvoudige ontwerpwijzigingen van smartphones zijn LED's als hoofdaccessoires geleidelijk overgeschakeld naar de tweede generatie hoogwaardige, hoogwaardige producten. Het patentproces van Seoul Semiconductor over smartphones is ook een rechtszaak om deze technologie van de tweede generatie te handhaven.

Namens de directeur van Seoul Semiconductor Li Yixun: "Ik hoop dat het succesverhaal van Seoul Semiconductor hoop kan bieden aan Koreaanse jongeren en MKB-bedrijven die hun dromen uitdagen", "met de hoop jonge ondernemers weinig hoop te geven, te stelen technologie en het bedrijf van personeel is bereid om helemaal te vechten om ermee om te gaan. "