Huis > Nieuws > De CPU-markt van Zuid-Korea verandert, Wannian tweede AMD drukt op Intel

De CPU-markt van Zuid-Korea verandert, Wannian tweede AMD drukt op Intel

Dankzij de vermindering van Intel in de levering van high-end CPU's (centrale verwerkingseenheden) heeft AMD de gunst van Koreaanse consumenten gewonnen met hoge kostenprestaties. AMD, op de tweede plaats in het jaar, komt snel op de Koreaanse markt.

Danawa, het IT-prijsplatform van Zuid-Korea, zei op de 2e dat het marktaandeel van AMD in Zuid-Korea vorige maand 53,58% bedroeg en dat het 46,52% van Intel won. Aan het begin van het jaar was het marktaandeel van AMD slechts ongeveer 40%, maar sinds juli is het marktaandeel van AMD begonnen Intel te overtreffen.

Volgens het Koreaanse financiële nieuws & quot; fnnews & quot; rapport, deskundigen zijn van mening dat vanwege de onstabiele levering van Intel CPU, in combinatie met de populariteit van games met een hoge configuratie dit jaar, AMD snel mond-tot-mondreclame kreeg en veel inkooporders won.

Korea Telecom KT en Jooyon Technology hebben bijvoorbeeld in juni van dit jaar een contract voor onderwijsinformatie getekend, met een leveringscontract van 18 miljard gewonnen en 45.000 computers, die allemaal waren uitgerust met AMD Athlon-processors. Bovendien zijn de meeste van de 30.000 computers die Danawa aan het Koreaanse leger levert uitgerust met AMD-producten.

AMD-gerelateerde mensen zeiden dat in het verleden aanbestedingsberichten vaak slechte werkwijzen hebben voor het aanwijzen van Intel-processors. Onlangs staan ​​Intel en AMD steeds meer op de lijst.

Aan de andere kant is de Koreaanse industrie in het algemeen van mening dat, hoewel de markt nog steeds wordt gedomineerd door Intel-processors van de 9e generatie, de voorkeur van AMD in de markt voor geassembleerde computers begint te groeien en AMD zal blijven schitteren op de Koreaanse markt. Voor de generatie ben ik bang dat het moeilijk is om de markttrend te keren.

Relevante mensen in de industrie wezen erop dat vanuit het perspectief van het gebruik van computers door grote bedrijfsmerken, consumenten en fabrikanten nog steeds de voorkeur geven aan Intel, maar voor de kosteneffectieve assemblagecomputermarkt, MKB, AMD aantrekkelijker is, maar Intel wordt verwacht dat 10 generaties lenen. De processor converteert de marktatmosfeer, maar er is nog geen specifiek noteringsschema.