Huis > Nieuws > Sprint gemaakt in Vietnam! HON HAI roept meer dan 1.000 werknemers in Vietnam

Sprint gemaakt in Vietnam! HON HAI roept meer dan 1.000 werknemers in Vietnam

Volgens het Economic Daily News lanceerde Hon Hai Group een reeks rekruteringsplannen in Vietnam, het rekruteren van meer dan 1.000 werknemers in BAC Giang en BAC Ninh-provincies. Naast de assemblage-operators vermeldt het ook de posities van ingenieurs.

Volgens Vietnamese media-rapporten gaf Hon Hai Group lokaal een rekruteringsbericht uit en wilde hij meer dan 1.000 werknemers in de Beijiang en het wonen van fabrieken in Vietnam rekruteren. Naast het assemblagelijnoperators heeft Hon Hai ook de Quality Engineers (SQE), kunstmatige intelligentie (AI) engineers en andere posities geopend.

Volgens een rapport in januari Dit jaar heeft de Vietnamese regering aangekondigd dat het de HON HAI-Fractie had goedgekeurd om US $ 270 miljoen in de oprichting van een fabriek in het lokale nieuw bedrijf Fukang-technologie te investeren. De nieuwe plant is voornamelijk gelegen in de provincie Bac Giang, Vietnam en zal elk jaar 8 miljoen apparaten vervaardigen.

De Vietnamese regering wees erop dat Hon Hai tot nu toe 1,5 miljard Amerikaanse dollars in de lokale omgeving heeft geïnvesteerd en is van plan zijn investering met 700 miljoen Amerikaanse dollars dit jaar te vergroten en meer dan 10.000 lokale werknemers te rekruteren.

Er wordt gemeld dat Hon Hai's nieuwe fabriek in Beijiang in Vietnam vooral op verzoek is van de belangrijkste klantappel. In het kader van de toenemende politieke risico's in de handelsoorlog van de Sino-Amerikaanse, hoopt Hon Hai een deel van zijn Mac- en iPad-business over naar Vietnam en zal naar verwachting binnen dit jaar de productie beginnen.​