Huis > Nieuws > Plotselinge! VS voegde 28 Chinese bedrijven toe aan de lijst van entiteiten

Plotselinge! VS voegde 28 Chinese bedrijven toe aan de lijst van entiteiten

Wat betreft het feit dat de Amerikaanse zijde de "lijst van entiteiten" opnieuw zal herzien alsof het donderend was, explodeerde het in de vroege uren van de ochtend.

Op 7 oktober, Amerikaanse tijd, publiceerde het Bureau of Industrial Security (BIS) van het Amerikaanse ministerie van Handel een definitieve regel in het federale register, "Entiteit" vermeld in aanvullend document 4 van de Export Administration Regulations (EAR) Hoofdstuk 744 De entiteit Lijst werd herzien om 28 Chinese entiteiten op te nemen in de Export Control Entity List.

De definitieve beslissing zal officieel worden vrijgegeven op 9 oktober in het Federale Register, en de ingangsdatum zal worden bepaald wanneer deze officieel wordt vrijgegeven.

Hierna volgt een lijst met de 28 nieuwe bedrijven en instellingen die deze keer zijn toegevoegd:Wat de industrie grote zorgen baart, is dat onder de 28 nieuw toegevoegde bedrijven, Dahua, Hikvision, Shangtang Technology, Yitu Technology, Keda Xunfei, Defiance Technology, Meiya Boke en Yuxin Technology 8 Home-technologiebedrijven worden vermeld. Om de impact van deze noodsituatie te verzachten, hebben 7 van de 8 bedrijven de eerste keer op deze kwestie gereageerd.

Hikvision-ophanging

Na het incident heeft Hikvision onmiddellijk de 'Kennisgeving van opschorting van belangrijke evenementen' uitgegeven. Na aanmelding bij de Shenzhen Stock Exchange is Hikvision opgeschort sinds de markt op 8 oktober 2019 werd geopend en de handel op 10 oktober 2019 hervat.

Tegelijkertijd zei Hikvision's senior vice-president en secretaris-generaal Huang Fanghong op 8 oktober dat Hikvision zich sterk verzette tegen de opname van het bedrijf in de entiteitenlijst door het Amerikaanse ministerie van Handel. Deze beslissing heeft geen feitelijke basis en roept de Amerikaanse regering op om eerlijk en rechtvaardig te zijn. Het non-discriminatiebeginsel heeft Hikvision opnieuw onderzocht en van de lijst van entiteiten verwijderd. Tegelijkertijd zal Hikvision alle redelijke en passende economische programma's aannemen om de rechten van het bedrijf en zijn partners te beschermen. Tegelijkertijd zullen we verschillende responsplannen implementeren en het bedrijf heeft de mogelijkheid om klanten continu en gestaag kwaliteitsproducten en -diensten te bieden.

Dahua aandelen opgeschort

Net als Hikvision kondigde Dahua op de middag van 8 oktober aan dat het bedrijf werd geïnformeerd dat het Amerikaanse ministerie van Handel van plan is acht Chinese bedrijven op de entiteitenlijst te plaatsen en dat het bedrijf werd opgenomen. De aandelen van het bedrijf zullen op 8 oktober van de markt worden geschorst en de handel zal uiterlijk op 10 oktober worden hervat.

HKUST Nieuws daalde 2,67%

HKUST is het enige beursgenoteerde bedrijf dat niet heeft gekozen voor schorsing, waardoor de aandelenkoers van het bedrijf ook schommelde op 8 oktober. De totale volatiliteit is echter niet groot. Vanzelfsprekend heeft deze kwestie geen duidelijke invloed op de aandelenkoers van het bedrijf. Vanaf het einde meldde de HKUST dat het sloot op 31,01 yuan / aandeel, een daling van 2,67%.

Keda Xunfei zei dat het bedrijf 's werelds toonaangevende kunstmatige intelligentie kerntechnologie heeft. Deze kerntechnologieën zijn allemaal afgeleid van onafhankelijk onderzoek en ontwikkeling van HKUST en hebben onafhankelijke intellectuele eigendomsrechten. De opname van de entiteitenlijst heeft geen grote invloed op de dagelijkse activiteiten van het bedrijf. Het bedrijf heeft plannen voor deze situatie en zal klanten blijven voorzien van hoogwaardige producten en diensten.

Keda Xunfei benadrukte ook dat het bedrijf actief de bedrijfswaarden van Sunshine Health verdedigt, voldoet aan de toepasselijke wet- en regelgeving en dat producttechnologie op grote schaal wordt gebruikt op sociale en inclusieve gebieden zoals onderwijs en medische zorg. We zullen actief een beroep doen op relevante Amerikaanse overheidsdiensten.

Veracht technologie: neem een ​​reactieplan

Naast de drie hierboven genoemde beursgenoteerde bedrijven heeft Vision Technology, dat een IPO heeft gelanceerd, vandaag ook op deze kwestie gereageerd. Tegenstandigheid van de technologische aankondiging, we protesteren sterk tegen deze beslissing met betrekking tot het feit dat het Amerikaanse ministerie van Handel minachting in de lijst van entiteiten heeft opgenomen zonder feitelijke basis.

Wij zijn een toonaangevende onderneming op het gebied van kunstmatige intelligentie in China en richten ons op het leveren van oplossingen voor business intelligence aan onze klanten. We houden ons aan de missie van het 'maken van de mensheid met kunstmatige intelligentie' van begin tot eind, ervoor te zorgen dat onze technologie een positieve impact heeft op de samenleving en voldoet aan alle gebieden waarop we diensten verlenen. Wet en regelgeving. We handhaven strikt het beleid inzake gegevensprivacy en beveiliging.

In reactie op de acties van het Amerikaanse ministerie van Handel zal minachting tegenmaatregelen nemen in alle aspecten en klanten blijven voorzien van stabiele en hoogwaardige diensten met professionele en betrouwbare technologie en producten. We zullen contact houden met de Amerikaanse overheid en het ministerie van Handel en relevante informatie in realtime bijwerken.

Bovendien hebben Shangtang Technology, Meiya Baike en Yitu Technology, die ook op de lijst staan, ook deze nieuwe "entiteitenlijst" geuit.

Shang Tang Technology: Maximaliseer de bescherming van bedrijfsbelangen

Shang Tang Technology zei dat we ons sterk verzetten tegen de opname van Shang Tang Technology in de lijst van entiteiten door het Amerikaanse ministerie van Handel en hebben de Amerikaanse regering opgeroepen dit opnieuw te onderzoeken.

We houden ons strikt aan de wet- en regelgeving van relevante landen en regio's. Tegelijkertijd ontwikkelen en implementeren we strenge ethische normen voor het gebruik van kunstmatige intelligentietechnologie, waardoor kunstmatige intelligentietechnologie de juiste toepassing kan verkrijgen en de ontwikkeling van kunstmatige intelligentietechnologie op de meest verantwoorde manier wordt bevorderd.

Shangtang Technology zal zo spoedig mogelijk actief met alle partijen communiceren om een ​​eerlijke en billijke behandeling te waarborgen. We zijn ervan overtuigd dat we de bescherming van onze klanten, partners, investeerders en werknemers kunnen maximaliseren.

Mayaco: overzeese inkomsten vertegenwoordigen minder dan 1%

Meiyabo zei dat het bedrijf een belangrijk softwarebedrijf is binnen de nationale planningslay-out. De meeste softwareproducten van het bedrijf zijn zelf ontwikkeld en hebben onafhankelijke intellectuele eigendomsrechten. Een klein aantal leveranciers van softwareproducten zijn voornamelijk binnenlandse ondernemingen met onafhankelijke intellectuele eigendomsrechten. De belangrijkste ondersteunende hardwareproducten die door het bedrijf worden gekocht, zijn complete en aan het commerciële type gerelateerde complete machines en modules, die in hoge mate vervangbaar zijn, en de meeste leveranciers zijn binnenlandse fabrikanten. De belangrijkste klanten van het bedrijf zijn binnenlandse en buitenlandse verkopen zijn goed voor een klein deel, minder dan 1% van de omzet van het bedrijf. Deze opmerking laat zien dat de Amerikaanse zwarte lijst van exportcontroles een zeer beperkte impact heeft.

Volgens de technologie: verwacht eerlijk behandeld te worden

Volgens een verklaring van het bedrijf was het sterk gekant om door het Amerikaanse ministerie van Handel te worden opgenomen in de "lijst van entiteiten". Als een startup die zich inzet voor het combineren van toonaangevende kunstmatige intelligentietechnologie met industriële toepassingen, streeft EtuTech naar een veiligere, gezondere en gemakkelijkere wereld sinds haar oprichting. Technologische innovatie stelt alle mensen in staat en is de drijvende kracht achter onze inspanningen om proposities van wereldklasse op te lossen. We voldoen aan alle wet- en regelgeving in de landen en regio's waar we diensten verlenen en houden ons aan het juiste gebruik van kunstmatige intelligentietechnologie. Etu Technology zal hierover actief communiceren met relevante partijen en verwacht eerlijk en rechtvaardig te worden behandeld door de Amerikaanse overheid.

Op het moment van de pers hebben zeven van de acht Chinese technologiebedrijven die op de lijst van nieuwe entiteiten voorkomen, op deze kwestie gereageerd, waardoor slechts één van de producten van het bedrijf is overgebleven.