Huis > Nieuws > Suntech betreedt de fotovoltaïsche markt van Kazachstan

Suntech betreedt de fotovoltaïsche markt van Kazachstan

Suntech betrad met succes de energiemarkt in Kazachstan door samenwerking met Goldbeck SolarGmbH. Als het eerste grote project voor Suntech om de Kazachstan-markt te betreden, gebruikte het Agadyr-project meer dan 150.000 zeer efficiënte polysiliciummodules met een totale capaciteit van 50 MW. De Agadir Solar Power Station bevindt zich in Karaganda, Kazachstan. Het heeft een vlakke locatie, droog klimaat en uitstekende lichtomstandigheden. De jaarlijkse duur van directe zonnestraling is ongeveer 2.600 uur. De regenval en vochtigheid in het gebied zijn echter onstabiel en de temperatuurverandering in een jaar bereikt ongeveer 80 ° C, wat een grote uitdaging vormt voor de werking en het onderhoud van de krachtcentrale. Daarom is de sleutel tot het succes van het project de kwaliteit en levensduur van de componenten; De 12-jarige productgarantie en de 25-jarige lineaire garantiecomponenten van Suntech voldoen volledig aan de projectvereisten. Volgens het Klimaatakkoord van Parijs streeft Kazachstan ernaar zijn koolstofemissies in 2030 met 15% te verminderen in vergelijking met 1990. Daarnaast is Kazachstan van plan om tegen 2050 de helft van zijn totale energieverbruik voor zijn rekening te nemen. De voltooiing van de Agadir-zonne-energie elektriciteitscentrale symboliseert een belangrijke stap in het streven naar zelfvoorziening op energiegebied en de ontwikkeling van duurzame energie in Karaganda en in Kazachstan; Suntech zal blijven samenwerken met GoldbeckSolar om Kazachstan en de omliggende markten te helpen hun energie-industrie te vernieuwen. En transformeer het van traditionele energie naar groene energie.

Als een wereldwijd gerenommeerde producent van fotovoltaïsche zonne-energie houdt Suntech zich bezig met onderzoek en ontwikkeling en productie van zonnecellen en componenten met kristallijn silicium. Opgericht in 2001, heeft het bedrijf verkoop in meer dan 80 landen en regio's over de hele wereld. Het bedrijf heeft zich altijd toegelegd op het verbeteren van de conversie-efficiëntie van producten, het continu versterken van onderzoek en ontwikkeling van nieuwe technologieën, het verbeteren van productietechnologie en het bieden van klanten van hoge kwaliteit, hoge betrouwbaarheid en kosteneffectieve fotovoltaïsche producten. State-of-the-art technologie en superieure productie.

GoldbeckSolar is een internationaal bedrijf dat gespecialiseerd is in turnkey-projecten voor commerciële, industriële en grote PV-centrales. We ontwikkelen en integreren het hoogste niveau van technologie door onze uitgebreide ervaring in de waardeketen en bieden professionele, betrouwbare en winstgevende diensten. We maximaliseren de winst van onze klanten en minimaliseren het risico.