Huis > Nieuws > TSMC begint duizenden talenten te werven voor de productie van Phoenix 5nm-wafels

TSMC begint duizenden talenten te werven voor de productie van Phoenix 5nm-wafels

Aangezien regeringen van verschillende landen investeren in de ondersteuning van de ontwikkeling van de lokale halfgeleiderindustrie, is TSMC ook bezig met de bouw van fabrieken in de Verenigde Staten in overeenstemming met het vastgestelde plan.

Volgens Phoenix Business Magazine uit de Verenigde Staten is TSMC begonnen met het vrijgeven van informatie over personeelswerving om relevante talenten van binnen en buiten Arizona aan te trekken.

De personeelsafdeling van TSMC verklaarde op haar officiële website dat een van de redenen waarom voor de fantastische site in Phoenix werd gekozen, is dat het gebied talenten zal aantrekken om te migreren.

In dit verband noemde TSMC een reeks voordelen die de plaats heeft, waaronder lage kosten van levensonderhoud, buitenactiviteiten, ambachtelijk bier en professionele sporten. Tegelijkertijd heeft Arizona een lange geschiedenis van wafelproductie, wat betekent dat de wafelfabriek een complete ecologie heeft op het gebied van arbeid, toeleveringsketen of openbaar beleid.


Volgens zijn inleiding zal de wafelfabriek in Arizona meer dan 1.000 ingenieurs aanwerven. Tot nu toe heeft het bedrijf een aantal wervingsinformatie voor ingenieurs en apparatuurtechnici vrijgegeven.

Vorig jaar kondigde TSMC plannen aan om 12 miljard dollar te besteden aan de bouw van een 5nm-chipfabriek in Arizona, VS. De nieuwe fabriek zal naar verwachting dit jaar met de bouw beginnen en zal in 2024 operationeel zijn en produceren, met een personeelscapaciteit van 1.600.