Huis > Nieuws > TSMC-gieterij 5 nm cryptocurrency mijnbouw chip? Insiders van Bitmain reageerden zo

TSMC-gieterij 5 nm cryptocurrency mijnbouw chip? Insiders van Bitmain reageerden zo

Eerder werd gemeld dat TSMC een bestelling heeft verkregen van Bitmain en zal de 5nm-procestechnologie gebruiken om chips te produceren voor bitmain voor cryptocurrency mijnbouw. Naar verwachting zal het in het derde kwartaal van dit jaar de productie beginnen.

Volgens het dagverslag "Technology Innovation Board", heeft de verslaggever geleerd van Bitmain Insiders op 7 mei dat het bedrijf niet officieel heeft bevestigd dat TSMC OEM Cryptocurrency Mining Chips Verwante zaken zal doen. Er is gezegd dat de toeleveringscapaciteit van het bedrijf altijd vertrouwelijke informatie is geweest.

Volgens gegevens werd Bitmain in 2013 opgericht en heeft hij sterke R & D-mogelijkheden op het gebied van ultra-high-performance computing. Het is een technologiebedrijf dat zich richt op het ontwerp en de ontwikkeling van high-speed, low-power aangepaste chips. Het heeft succesvol ontworpen en massaal geproduceerd, een verscheidenheid aan ASIC-chips en geïntegreerd systeem. De producten omvatten computerpower-chips, computertoedieners en computerwolken, die voornamelijk worden gebruikt op het gebied van blockchain en kunstmatige intelligentie.

Bitmain heeft de gunst gewonnen van vele bekende investeringsinstellingen, waaronder IDG-kapitaal, Sequoia Capital, U.S. Hedge Fund Coatue Management, Singapore Government Investment Fund Edbi, enz.

Het wordt gemeld dat Bitmain in 2018 een prospectus aan de Hong Kong Stock Exchange heeft ingediend. Het Prospectus laat zien dat in termen van inkomsten in 2017 Bitmain 's werelds grootste ASIC-gebaseerde cryptocurrency-mijnbouwbedrijf is met een marktaandeel van 74,5%.

Bitmain beweert dat het bedrijf 's werelds grootste producent van Bitcoin Mining Machines is, gericht op het ontwerpen van ASIC-chips voor CRYPTOCURESCY-mijnbouw en kunstmatige intelligentie. Van 2015 tot 2017 steeg Bitmain's omzet van US $ 137 miljoen naar US $ 2,518 miljard, en de nettowinst nam toe van US $ 48,603 miljoen naar US $ 701 miljoen. In de eerste helft van 2018 bereikten de omzet en de nettowinst een respectievelijk $ 2,845 miljard en 743 miljoen. Amerikaanse dollars.