Huis > Nieuws > De uitstekende leveranciers van TSMC nemen toe in Taiwan, ASML-president: het belang neemt toe

De uitstekende leveranciers van TSMC nemen toe in Taiwan, ASML-president: het belang neemt toe

TSMC hield op de 5e het 100e Supply Chain Management Forum. Bedankt aan alle leveranciers voor hun uitstekende bijdragen dit jaar om te helpen bij de uitbreiding van de procescapaciteit van 7 nanometer, de oprichting van nieuwe fabrieken voor het proces van 5 nanometer en de technologische ontwikkeling. Het is vermeldenswaard dat, in tegenstelling tot in het verleden, Taiwanese leveranciers dit jaar onder de winnaars verschenen, waaruit blijkt dat het belang van de supply chain van halfgeleiders in Taiwan geleidelijk toeneemt tijdens de handelsoorlog.

Hoewel president Wei Zhejia niet aanwezig kon zijn, zei hij in een persbericht dat het bedrijf zijn geavanceerde technologiecapaciteit snel uitbreidt om klanten te helpen een wereld te creëren waarin alles is aangesloten en rekenkracht overal aanwezig is. Hartelijk dank voor de ondersteuning en assistentie van uw leverancierpartners, zodat TSMC haar technologisch leiderschap en uitstekende productie kan blijven versterken. In de toekomst hopen we samen met onze leverancierpartners duurzame groei na te streven en onze maatschappelijke verantwoordelijkheid te nemen.

TSMC nodigde meer dan 700 leveranciers uit de wereldwijde halfgeleiderindustrie uit om apparatuur, grondstoffen, verpakking, testen, fabrieksservices, informatiesystemen en -diensten, milieubescherming en afvalverwijdering te leveren en ontving uitstekende prestatieprijzen voor 14 uitstekende apparatuur, grondstoffen en fabrieken. zaken leveranciers.

In het bijzonder waren de vorige winnaars bijna buitenlandse zakenmensen. De winnaarslijst van dit jaar omvat de specialisatie Taiwan, Han en Tang en de constructie van wederzijdse hulp. Onder hen werd de Taiwanese specialisatie in het leveren van speciale gastechnologie pas 6 jaar geleden opgericht, wat een vrij nieuw bedrijf is. Daarnaast bedankte TSMC ook Mutual Aid Construction, Han en Tang Dynasties voor hun krachtige hulp bij de bouw van civiele gebouwen en fabrieksfaciliteiten. Peter Wennink, president en chief executive officer van ASML, zei dat hij vond dat het belang van Taiwanese leveranciers toenam in de context van internationale technologische concurrentie.

De lijst van uitstekende leveranciers van dit jaar omvat ook toegepaste materialen die hebben samengewerkt met TSMC in technologie, Taiwan Scitech en Teradyne; Esmol, Colin R & D, Tokyo Willem, die massaproductie versnelling ondersteunen; ondersteuning voor chemie Materialen en apparatuur: Ebara Manufacturing Co., Kanto Xinlin Technology, Merck Advanced Technology en Shin-Etsu Chemical, dat materialen met geellichttechnologie levert, zorgt voor de overwinning van siliciumwafels.