Huis > Nieuws > US Department of Energy nieuwe regelgeving: annulering van energiebeleid voor LED-lampen

US Department of Energy nieuwe regelgeving: annulering van energiebeleid voor LED-lampen

Op 5 september heeft het Amerikaanse ministerie van Energie (DOE) een nieuwe reeks regels opgesteld. Vanaf 1 januari 2020 wordt het beleid voor de overgang van LED-lampen geannuleerd. Velen geloven dat het herziene beleid de energie-efficiëntienormen die Obama in 2017 heeft aangenomen, heeft doen herleven en het proces van upgrade van LED-verlichting zal vertragen.

Het is gemeld dat DOE dit beleid op 19 februari 2019 heeft voorgesteld om de definitie van algemene verlichting (GSL) en algemene gloeilampen (GSIL) en andere aanvullende definities met behulp van energie-efficiëntienormen te elimineren.

De US Energy Conservation Economics Council (ACEEE) analyseert dat als de energie-efficiëntienormen voor alle gloeilampen worden verwijderd, Amerikaanse consumenten tot $ 14 miljard per jaar zullen uitgeven, en callback-energie-efficiëntienormen zullen resulteren in een jaarlijkse toename van de uitstoot van klimaatverandering met ongeveer 38 miljoen ton.

Anderzijds verwelkomde de National Electrical Manufacturers Association (NEMA) de definitieve regel en beweerde dat de definitieve regel van de DOE de voortdurende snelle toepassing van energiezuinige verlichting in de markt in de komende jaren niet zal beïnvloeden.