Huis > Kwaliteitsgarantie

Kwaliteitsgarantie

Kwaliteitsmanagementsysteemcertificering

Kwaliteitsmanagementsysteemcertificering is geregistreerd door ISO9001: 2008.Alle producten op kantoor en in het distributiecentrum zijn van algemene goedkeuring en voldoen aan de vraag van de distributeur van ruimtevaartluchtvaart en de nationale verdediging van de certificering van het kwaliteitsmanagementsysteem.
Door registratie laten we onze klanten zien dat topmanagement er alles aan doet om klanten originele onderdelen te bieden met het minste risico op namaak.

Beleid inzake milieu

YIC hecht veel waarde aan de bescherming van het milieu om te voorkomen dat vervuiling optreedt en voldoet aan de behoefte aan toezicht en bescherming van het milieu. We zullen de handen ineenslaan met onze klanten, leveranciers en de Gemeenschap om meer te weten te komen over het milieuprobleem en het optimaliseren van het samenwerkingspartnerschap ondersteunen, door zoveel mogelijk de invloed van de handel op het milieu te verminderen.

Verklaring van YIC

YIC claimt dat alle verkochte producten 100% authentiek zijn. Elk product is zorgvuldig getest voordat het naar de klant werd verzonden. Het is ons doel om verantwoordelijk te zijn voor onze klanten en ze bevredigend te maken.

Kwaliteitsbeleid

YIC is toegewijd aan het tevredenstellen en verbazen van klanten zonder onze uitmuntende klantenservice, ordernauwkeurigheid en tijdige levering. Dit is mogelijk door ons streven naar continue verbetering van onze processen, diensten en producten.

Ondersteuning testlabels

YIC zal ervoor zorgen dat alle functies geen problemen zijn vóór het verzenden. Alle onderdelen zullen deel uitmaken van onze QC Dep., We kunnen professionele testtechnologie leveren. Inclusief functies testen, Visuele inspectie, X-Ray inspecties, Soldeerbaarheid testen en Acetone wissen controleren. Garandeer dat alle componenten een probleem vormen met het minste risico voor de klant.
Stuur alsjeblieft je vragen over de kwaliteit of vraag omCorrective Actions aan Quality. Heeft u vragen over ons Quality ManagementSystem, neem dan gerust contact met ons op. E-mail: Info@YIC-Electronics.com

Functionstesting

Alle geteste functies en parameters, waarnaar wordt verwezen als functietest, volgens de oorspronkelijke specificaties, toepassingsnotities of clienttoepassingssite, de volledige functionaliteit van de devicestested, inclusief DC-parameters van de test, maar zonder AC-parameterdeelanalyse en verificatiedeel van de niet-bulktest de limieten van parameters.

Visuele inspectie

Gebruik van een stereoscopische microscoop, het uiterlijk van componenten voor observatie rondom 360 °. De focus van de observatiestatus omvat productverpakking; chiptype, datum, batch; afdruk- en verpakkingsstaat; pinarrangement, coplanair met de beplating van de zaak, enzovoort.
Visuele inspectie kan snel de vereiste begrijpen om de externe vereisten van de oorspronkelijke merkfabrikanten, antistatische en vochtnormen en of deze worden gebruikt of opnieuw ingericht, te begrijpen.

X-Rayinspections

X-ray inspectie, de traversal van de componenten binnen de 360 ​​° all-round observatie, om de interne structuur van componenten te bepalen onder test en pakket verbindingsstatus, kunt u zien dat een groot aantal monsters onder test hetzelfde zijn, of een mengsel (gemengd -Up) de problemen ontstaan; daarnaast hebben ze samen met de specificaties (Datasheet) een ander dan de juistheid van het monster dat getest wordt. Verbindingsstatus van het testpakket, om meer te weten te komen over de chip- en pakketconnectiviteit tussen de pinnen is normaal, om de sleutel uit te sluiten en om kortsluiting in de open draad te voorkomen.
Acetone wiscontrole
De privésleutel van het oppervlak van het apparaat voor het afdrukken van tekst en de reagensaceton aceton die de inferieure inkt wist en opnieuw markeert, kan eenvoudig worden gewist.
Visual Inspection X-Ray Analysis Decapsulation Analysis Spectrometer Dimension Verification